Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 квітня 2022 PRO

Ірина

Інженер, діловод, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

інженер

з 10.1990 по 11.2019 (29 років 1 місяць)
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "НАУКОВИЙ ЦЕНТР ПРЕВЕНТИВНОЇ ТОКСИКОЛОГІЇ, ХАРЧОВОЇ ТА ХІМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МІНІС, Київ (ТОКСИКОЛОГІЧНІ ТА МЕДИКО-БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ, ГІГІЄНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ)

Займлась пробопідготовкою, хімічними методиками, приймала замовників, допомагала їм готувати документи до подачі в ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "НАУКОВИЙ ЦЕНТР ПРЕВЕНТИВНОЇ ТОКСИКОЛОГІЇ, ХАРЧОВОЇ ТА ХІМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ"Я УКРАЇНИ", проводила дослідження й готувала звіти та висновки до підпису на підприємстві , та в МОЗ України, також слідкувала щоб замовник їх отриав. Складала договори для роботи із замовником, слідкувала за проплатою, підписом, та здачею цього документу, набирала заявки.

Навички та вміння: Досвічений й впевнений користувач ПК: MS Office (Word, Excel, PowerPoint), впевнено працюю в Інтернеті (MS Explorer, Mazilla Firefox, Opera, Google Chrome) та E-mail, 1-C Бухгалтерія 8.2 (початкові навички), досконале володіння офісною технікою).

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Технологія молока та молочних продуктів, Київ
Вища, з 1986 по 1993 (6 років 9 місяців)

Інженер-технолог для молочної промисловості, але можна було працювати і інженером-хіміком, інженером-мікробіологом в харчовій промисловості

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Email Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Google Chrome Бухгалтерський облік Google

Знання мов

Німецька — початковий

Додаткова інформація

Відповідальна, чесна, уважна, стійка до стресу, самостійна, маю організаторські здібності, орієнтова на результат, маю аналітичний склад розуму, здатна працювати в команді, ініціативна та високопрацездатна.
Маю закордонний паспорт, водійські права категорії "В".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: