Резюме від 28 січня 2023

Ладимир

Шеф-повар, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буковель, Київ, Яремче

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Повар

з 11.2022 по нині (2 місяці)
Edem Resort Medical & SPA, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар

з 05.2022 по 11.2022 (6 місяців)
Черноморка, Вся Украина (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 08.2021 по 03.2022 (7 місяців)
Гостиница(при синагоге)для туристических групп из Израиля и Америки (Подол), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Разработка кошерного меню для туристических групп из Израиля и Америки
Разработка меню для ресторана при гостинице в направлении:
Азия
Италия
Израиль
Разработка шведской линии для завтраков

Шеф повар

з 10.2018 по 08.2021 (2 роки 10 місяців)
Арена сити(комплекс)/бренд шеф, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар

з 09.2016 по 10.2018 (2 роки 1 місяць)
Мястория(стейк хаус Цум), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар

з 09.2015 по 09.2016 (1 рік)
Terra pizza, Минск (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар универсал

з 02.2015 по 08.2015 (6 місяців)
Eat me, Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 05.2012 по 02.2015 (2 роки 9 місяців)
Legends, Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 03.2011 по 04.2012 (1 рік 1 місяць)
Ресторанный комплекс Aquarius, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар универсал, хоспер гриль

з 04.2008 по 03.2011 (2 роки 11 місяців)
“Sam Steak House” мировая карта, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)


Освіта

ЛПТКЛ ЛНУ им.Т.Шевченко

Повар технолог, Луганск
Незакінчена вища, з 2007 по 2010 (3 роки)


Додаткова освіта

Creative Chefs Summit (ежегодно с 2016 по 2020)


Професійні та інші навички

Навички роботи з комп’ютером
Microsoft word/Microsoft excel
Постер,1 с


Додаткова інформація

Абсолютно без вредных привычек-да.
Авторская кухня-да.
Открытие заведений с нуля-да.
Управление от 20 единиц штата-да.
Знание различных процессов и кухонь-да.
Работа с живой пищей и меню для здоровья-да.

Полную информацию о себе предоставлю при собеседовании.


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: