Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Антоніна

Пакувальниця (сортування, стікерування, пакування), 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Пакувальниця (стікеровка, сортування).

з 03.2013 по нині (11 років 1 місяць)
Склади, харчові підприємства, поліграфія, фармацевтика, шоу - руми , магазини у ТЦ., Київ (Роздрібна торгівля)

Стікеровка, відбір, сортування, пакування, поклейка етикеток вкладка інструкцій для використання.

Освіта

Учбовий центр "Успіх".

Диплом Секретаря - референта, Київ
Середня спеціальна, з 1997 по 1998 (1 рік)

Вивчала работу з документами діловодство на ПК. Працювала у програмах MS DOS; Norton Commanddr; MS WINDOWS; MS EXCEL; MS WORD. Працювала з оргтехніктою офіса. Планування та проведення ділових зустрічей керівництва та інші заходи. Планування роботи офіса. Діловтй етикет. Психологія успіху у бізнесі. Трудове право. Бухгалтерский облік. Менеджмент. Імідж - дизайн.
На посаді секретаря працювала в декількох великих будівельних фірмах. Організовувала роботу офіса.

Додаткова освіта та сертифікати

Курс першої мед допомоги для медсестер.

2010; 5 місяців. Лікарня N 1 ім. академіка Павлова.

Знання і навички

Користувач ПК MS Excel MS Word Windows DOS Діловодство Делопроизводство Norton Commander Упаковка ,сортування, збірка ,стикірування, поклейка. Разбираюся та можу консультувати з застосування побутової хімі Быстро ориентируюсь на местности. Умею делать четкие фото товара Вмію готувать дезрозчини з концентратів по санітарним нормам . Вмію працювати з усіма видами побутової хімії та прибиральники і Прибирання службових приміщень Комунікабельність Вологе прибирання Сухе прибирання Працьовитість Відповідальність Прибирання виробничих приміщень Генеральне прибирання Прибирання торгових приміщень Догляд за квітами Миття фасадних вікон Миття робочого інвентарю та ємностей Завзятість Продуктивність Порядність Пакування товарів Здатність до навчання Витривалість Сортування товарів Стікерування товару Чесність Неконфліктність Дисциплінованість Доброзичливість Зосередженість Комплектування товарів Адаптивність Стресостійкість Контроль залишків Інвентаризація

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Пройшла курс першої мед допомоги на базі Психіатричної лікарні N 1 ім. академіка Павлова. Подобається відвідувати музеї, оперу, виставки сучасного та классичного мистецтва . Зібрана дисциплінована не конфліктна, позитивна. Моя моторика розвита добре. З поставленною задачею зправляюся бо я навчаюсь швидко. Відповідальна. Роботу шукаю ближче до місця проживання в пішій доступності . В зв'язку з (військовим станом та зупинками руху транспорту) . Підійде в Оболонскому районі, також можна (Пуща - Водиця), Виноградарі, Вітряних горах, Куренівка, Площа Шевченко, Почайна ( Петрівка).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: