• PRO

Олексій

Механік цеху, заступник начальника відділу, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника сталеливарного цеху з обладнання (останній рік)

з 06.1996 по 12.2019 (23 роки 6 місяців)
ДП "Завод ОБ та ВТ", Суми (виробництво бурильних та ведучих труб для нафтової промисловості)

Ключові вміння та навички:
Знання: систем планово-запобіжних ремонтів та технічного обслуговування і ремонту устаткування (ПЗР та ТОіР); правил здавання устаткування до ремонту та прийом після ремонту; організацій і технологій ремонтних робіт виробництва; правил техніки безпеки та пожарної безпеки при виконанні ремонтних робіт; основ законодавства про працю; порядку розроблення інструкцій експлуатації устаткування, відомостей дефектів та іншої технічної документації.

Уміння:здійснювати згідно з чинним законодавчими і нормативними актами керівництво виробничою дільницею;організовувати підготовку ремонту устаткування та його проведення;складати календарні графіки: планово-запобіжних ремонтів (ПЗР), технічного обслуговування та ремонту (ТОіР) та лінійні графіки проведення всіх видів ремонту устаткування; розробляти ремонтні та дефектні відомості для проведення ПЗР, поточних та капітальних ремонтів устаткування; розробляти замовлення на придбання матеріалів, запасних частин, інструменту необхідних для виконання ремонтів та забезпечення безаварійної роботи устаткування; приймати активну участь у ремонтах; здійснювати формування бригад, координувати їх діяльність; проводити виробничі інструктажі робітникам по правилам охорони праці та здійснювати контроль за їх додержанням.

Освіта

Сумський машинобудівний коледж

Хімічне,нафтове та холодильне машинобудування; технік-технолог, Суми
Незакінчена вища, з 1990 по 1994 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

ДП "Завод ОБ та ВТ" до червня 2000 року входив до складу СМНПО імені Фрунзе.
За час працювання на підприємстві займав наступні посади:заступник начальника сталеливарного цеху з обладнання з 01.01.2019-16.12.2019р. (слюсар-ремонтник на гарячих дільницях робіт з закріпленням за сталеливарним цехом з 24.06.1996-
15.09.2008р / підвищення на посаду майстра дільниці І групи з закріпленням за сталеливарним цехом з 15.09.2008-01.04.2012р. / підвищення на посаду механіка сталеливарного цеху з 01.04.2012-01.01.2019р.)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: