Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 жовтня 2022 PRO

Юлія

Повар (посуточно), 17 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Баришівка
Готовий працювати:
Баришівка, Бориспіль, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар з обов'язками старшого зміни

з 12.2014 по 01.2019 (4 роки 1 місяць)
ДНЗ "Золотий ключик", Барышевка (Освіта, наука)

Інвентаризація, розподіл обов'язків, розстановка обладнання на харчоблоці, маркування інвентарю (відкривався новий заклад), складання сезонних меню для дітей згідно норм харчування, розробка технологічних карт, дотримання санітарних норм и технологічних процесів, замовлення продуктів через поставщиків, прийом та контроль їх якості, переоблік, робота з персоналом.
По результатам перевірок наш ДНЗ не один раз було зараховано до кращих закладів в Київській області в сфері харчування.

Старший кухар, адміністратор

з 07.2008 по 12.2010 (2 роки 5 місяців)
Піцерія "Мамаміа", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

з 03.2006 по нині (18 років 1 місяць)
Кафе та ресторани "Любава", "Селена", "Сова", "Кліо", Ромны, Барышевка (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно меню та технологічних карт, набула вміння працювати в колективі та адаптуватись до різних умов. Коригування меню та розробка нових страв, обслуговування бенкетів, робота на різному обладнанні. Переважно українська кухня.

Повар (практика)

з 04.2005 по 09.2005 (5 місяців)
Соц "Авангард", Крым (Пансионат, санаторий)

Приготування їжі та обслуговування відпочиваючих пансіонату, великі об'єми (до 600 чоловік), вміння працювати на різних промислових машинах, організація часу та процесів приготування страв

Освіта

ВПУ №14

Кухар-кондитер. Технолог харчування, Ромны
Середня спеціальна, з 2002 по 2007 (5 років)

З 2002 по 2005 отримала спеціальність "Кухар-Кондитер".
З 2005 по 2007 здобула освіту "Технолог харчування"

Знання і навички

Кулінарія Приготування суші Кондитерська справа Пицайола Быстрая адаптация на новом рабочем месте Дружу с бытовой техникой

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Шукаю роботу з графіком сутки/двоє-троє. Якщо робота знаходиться в Баришівці, розгляну будь-який графік.

Інші резюме цього кандидата


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: