Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 січня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6052899

Економіст, фінансист (державне управління)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Обухів
Готовий працювати:
Васильків, Дистанційно, Обухів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер з нарахування заробітної плати

з 11.2020 по 06.2022 (1 рік 7 місяців)
Комунальне неприбуткове підприємство "Міська лікарня №1" Павлоградської міської ради, Павлоград (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Нарахування заробітної плати (до 250 працівників), формування та подання звітності в частині розрахунків із заробітної плати та інших виплат та утримань (об’єднана звітність за ЄСВ, звіт по виконавчим листам), подання заяви-розрахунку та повідомлення про виплату коштів до ФСС, контроль за відкриттям і закриттям банківських карт співробітникам для виплати заробітної плати та ін.

Провідний економіст

з 07.2012 по 02.2020 (7 років 7 місяців)
Державне підприємство " Науково-виробниче об'єднання "Павлоградський хімічний завод", Павлоград (Машинобудування)

2012-2013 рр. - провідний економіст договірного бюро відділу капітального будівництва. Складання та супровід договорів на виконання підрядних будівельних робіт зі створення промислових об’єктів із залученням бюджетного фінансування, підготовка внутрішніх розпорядчих документів для здійснення оплати підрядним організаціям за виконані роботи, контроль стану розрахунків за виконані роботи..
2013-2018 рр. - провідний економіст фінансового відділу.
Складання місячного бюджету підприємства та аналіз його виконання в розрізі підрозділів; контроль дебіторської заборгованості за надані послуги, виконані роботи, відвантажену продукцію; оформлення та супровід депозитних договорів; участь в роботі по залученню кредитних коштів, оформленню банківських гарантій, супровід кредитних договорів; контроль за підготовкою документів для проведення розрахунків за зобов`язаннями підприємства (навички роботи в системі «Клієнт-Банк» наступних банків: «Укргазбанк», «Приватбанк», «Ощадбанк», «Укрексімбанк», «Креді-Агріколь банк»), формування реєстру платежів, інформації про залишки коштів; підготовка вихідної кореспонденції відділу.
2018-2020рр. - провідний економіст з договірної роботи. Супровід договорів на виконання дослідно-конструкторських робіт, узагальнення даних всіх підрозділів та формування структури договірної ціни за контрактами на виконання дослідно-конструкторських робіт, підготовка пакету документів для внесення змін до контрактів, на оплату виконаних робіт (розшифровки фактичних витрат, перелік створеної продукції, пояснення до структури ціни і т. ін.), аналіз відхилень фактичних витрат від планових, контроль кредиторської заборгованості, листування з замовниками робіт (Міністерство оборони, НКАУ, ДП «ДержККБ «Луч», ДП «КБ «Південне» ім. М.К. Янгеля»).

Провідний казначей, начальник відділу, заступник начальника управління

з 07.1999 по 07.2012 (13 років)
Управління державного казначейства в м. Павлограді, Павлоград (Державні організації)

Здійснення загального керівництва відділом чисельністю до 15 осіб, організація роботи та здійснення виконавчої дисципліни підрозділу, розподіл клієнтської бази між підлеглими працівниками, координація роботи закладу з правоохоронними та контролюючими органами та розпорядниками коштів з питань дотримання бюджетного законодавства в ході виконання бюджетів усіх рівнів, здійснення офіційного листування установи, аналіз залишків коштів на рахунках розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, розподіл видаткової частини бюджету в межах доведеного ліміту використання коштів, здійснення контролю за дотриманням цільового та своєчасного використання бюджетних коштів з дотриманням чинного законодавства, перевірка документів та здійснення контролю щодо укладання договорів розпорядниками коштів щодо закупівлі товарів, послуг та виконання робіт за бюджетні кошти.

Освіта

Днепропетровська гірнича академія

Економіка в гірничій промисловості та в геологорозвідці, Дніпро
Вища, з 1989 по 1995 (6 років)

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: