Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 лютого 2020

Таня

Проджект-менеджер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 09.2018 по 09.2019 (1 рік)
USG Holding (City-Zen cafe&bar), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Оформлювала документи, необхідні для здійснення діяльності по наданню послуг суспільного харчування. Контролювала та здійснювала замовлення продовольчих товарів для ресторану, вела переговори та укладала договори з підприємствами, які надавали нам послуги різного спрямування. Забезпечувала високий рівень ефективності виробництва, впроваджувала нові техніки і технології, прогресивних форм обслуговування й організації праці (включно: чек-листи роботи для персоналу, стандарти виконання роботи, стандарти обслуговування гостей і так далі). Здійснювала контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових і трудових ресурсів, оцінювала результат виробничої діяльності і якості обслуговування гостей. Здійснювала організацію обліку проведенних робіт і послуг, представляла звітності про виробничу діяльність, у т.ч. власнику ресторану. Надавала та підготовлювала зведення документів контролюючим органам у разі перевірки. Приймала рішення про призначення, переміщення і звільнення від займаних посад працівників ресторану; застосовувала міри заохочення працівників, що відрізнилися, накладала стягнення на порушників виробничої і трудової дисципліни, на основі «Дисциплінарної політики» ресторану. Контролюєвала дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. Забезпечуєвала проходження працівниками ресторану, що зв'язані з виробництвом, збереженням і реалізацією продуктів харчування, медичного обстеження в терміни, встановлені органом санітарного нагляду.

За період роботи:
1. Виповняли поставленних фінансових планів щомісячно. Перевиповняли план щоквартально на +20%.
2. Збільшили середній чек на +30% (порівняно з 2017р. цього ж місяця). Завдяки мотиваційній програмі для офіціантів.
3. В 2 рази зменшила текучку кадрів в ресторані.
4. Дотримувалися затвердженного food-coast щомісяця.
Коливання, максимум на +5%.
5. Приріст відвідувачів зростав на 40%-50% (у порівнянні з
2017р. кожного місяця).
6. Проводила збори для персоналу щомісяця «Досягнення
ресторану за місяць»; для менеджерів «Постановка задач з
дедлайнами» (кожного тижня); проведення мотиваційних
тренінгів для персоналу (кожного місяця).
7. Досягнула мінімальних мінусів на інвентаризаціях (кухня,
бар, сувенірка, кава та глобальна інвентиризація обладнення)

Журналіст

з 07.2018 по 09.2018 (2 місяці)
1+1 Media, Киев (ЗМІ, медіа)

Здійснювала підготовку інформаційного матеріалу на заданні теми, відповідно до потреб редакції та надавала її у вигляді, передбачуваним редакцією. Обробляла інформацію, зібрану під-час інтерв’ю. Представляла дану інформацію у форматі інформаційних матеріалів певного жанру. Здійснювала перевірку достовірності інформації. Редагувала матеріали, слідкувала за точністю фактичних данних: цифрами, іменами, прізвищами. Надавала інформацію згідно дедлайнів, поставленним головним редактором. Здійснювала монтаж сюжету, разом із працівником монтажного відділу. Підготовлювала сценарій для сюжету на вибрану тематику. Визначала актуальність теми для аудиторії.

За період роботи:
1. Працювала в стилі журналістських розслидувань.
2. Випустила 3 сюжети за період роботи в компанії.

Адміністратор

з 11.2016 по 08.2018 (1 рік 9 місяців)
USG Holding (City-Zen cafe&bar), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Планувала та організовувала роботу ресторану (організовувала взаємодію всіх структурних підрозділів ресторану; раціональну організацію праці персоналу ресторану; забезпечувала і контролювала наявність необхідних запасів товарно-матеріальних ресурсів; контроль технічного стану обладнання; вела облікову та звітну документацію; дотримувалася правил охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки, санітарних правил і гігієнічних нормативів персоналу). Складала графіки і розклад роботи працівників. Розраховуєвала потреби ресторану в продуктах та інших товарно-матеріальних цінностях. Щомісячно слідкувала та дотримувалася поставленного food-coast. Контролювала якість обслуговування відвідувачів ресторану. Управляла персоналом та проводила, особисто, навчальні тренінги для працівників.

За період роботи:
1. Робота та підбір персоналу (проведено 24 тренінга та 6 Welcome семінарів).
2.Робота з гостями (спілкування та відповіді на їх запитання в соц. Мережах та додатку-лояльності)
3. Дотримання всіх стандартів обслуговування та вітання гостя)
4. Проведення та організація банкетів, корпоративів та свят для гостей на високому рівні.
5. Робота з «оточенням» ресторану. Маркетингові активності.

Редактор

з 09.2016 по 11.2016 (2 місяці)
Інформаційне агенство «Українські новини», Киев (ЗМІ, медіа)

Приймала оригінал від автора, визначала актуальність, вид, цільове призначення, новизну, контролювала своєчасне і якісне підготування рукопису до видання. Редагувала прийнятий до видання рукопис. Подавала замовлення для художнього оформлення видання. Проводила попередню роботу з автором задля дотримання змістового оригіналу новини. Здійснювала повну коректуру тексту. Перевіряла правильність використання наукових термінів, одиниць вимірювань, скорочень, дат, написання імен. Звіряла цитати й запозиченні тексти з першоджерелами.

За період роботи:
1. Випуск новин в інформаційну стрічку.
2. Корректура інформаційного матеріалу та підготовка до
видання.

Освіта

Київський університет імені Бориса Грінченка

Журналістика та медіакомунікації (Магістр), Киев
Вища, з 2014 по 2018 (3 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа писемної майстерності «Риба». Освітня програма по копірайтингу, сторітелінгу, створення контенту для брендів

2018, 2 місяці

Курс-практикум «Лидерство. Личная эффективность руководителя»; «Коммуникация и взаимодействие между структурными подразделениями

2018, 1 місяць

Семінар-практикум з Ольгою Єрміловою «Тайм- менеджмент. Построение бизнеса. Планирование»

2018, 1 місяць

Знання і навички

MS Office Adobe Photoshop Користувач Internet Adobe Illustrator 1С:Підприємство Adobe InDesign Adobe Креативність

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Особиста відповідальність за доручену справу;
Чесність і добросовісність;
Уважне ставлення до людей;
Принциповість;
Уміння сприймати критику й бути самокритичним;
Здатність професійно, кваліфіковано виконувати свої обов'язки; Прагну до розвитку та самовдосконалення;
Відповідальна;
Дисциплінована;
Красномовна;
Стресостійка;
Лідер за натурою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: