Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 січня 2024 PRO

Александр

Начальник охорони, охоронник, торгівельний представник з авто, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Співробітник, заст. нач охорони, начальник ВВО, охоронник 4-го розряду.

з 10.1994 по нині (29 років 6 місяців)
МВ УМСС, ДП "КХП-2", ПП "Логістик МТС", ДП "Інгульська шахта", Кропивницький (Охорона громадського порядку, збереження мат. цінностей підприємства.)

Організація охорони підприємств,( (організація з “нуля”, підбір та перевірка кандидатів на посади, ведення все бічної документації, журналів, відомостей, посадових інструкцій, розробка маршрутних карт, установка відеоспостереження, монтаж та установка захисних огороджень «Єгоза», колючий дріт і т. п. », облаштування КПП, запровадження пропускного режиму та інші питання щодо збереження та недопущення розкрадань мат. цінностей, профілактичні заходи з питань пожежної безпеки та ліквідації пожеж, співпраця з правоохоронними органами та структурами протипожежної і техногенної безпеки, проведення занять з особовим складом , здійснення контролю за несенням службі підлеглими (гласні, негласні перевірки , введення жетонних систем і т.п.,. )
Знання правової діяльності охоронних структур , нормативних актів та інших документів регламентуючих діяльність охороні .

Освіта

КТСГ

Правознавство, юрист., Кропивницький
Незакінчена вища, з 2002 по 2005 (3 роки)

Юредична підтримка.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: