Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 листопада 2022

Наталія

Адміністратор кафе, ресторану, розважального центру, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник керівника

з 02.2017 по 02.2020 (3 роки)
Fly Park, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

З лютого 2017 по лютий 2020 – помічник керуючого в дитячому розважальному центрі «Fly Park», м.Київ. Штат працівників: 40-50 співробітників.

Почала роботу адміністратором в лютому 2017 року в дитячому розважальному центрі з зоною кафе. Серед моїх обов‘язків: закупівля і розстановка обладнання, набір та навчання персоналу, розробка та інтеграція мотиваційних програм для персоналу, складання позиціонування та розкладу співробітників, ведення внутрішньої звітності та обліку, табелювання працівників, контроль рівня заробітної плати співробітників, контроль документообігу (бухгалтерія, HR, тощо), проведення ревізій продуктів та ТМЦ на щотижневій основі, робота з клієнтами (в тому числі: вирішення конфліктних ситуацій), робота з постачальниками (складання договорів співпраці, замовлення продукції, контроль якості закупівель), формування асортименту блюд кафе, формування цінової політики, забезпечення стабільної роботи закладу, контроль виконання діючих у закладі політик і правил. Помічником керуючого призначена з липня 2018 року.

Адміністратор

з 01.2016 по 01.2017 (1 рік)
«Козак», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 01.2015 по 01.2016 (1 рік)
"Riviera", Київ (Караоке-клуб)

Освіта

Київський університет культури

Музичне мистецтво, Київ
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office R-Keeper

Додаткова інформація

Цікавить робота з перспективою розвитку та надбання нових навичок. Швидко навчаюся новому. Вмію знаходити персональний підхід до кожного співробітника, використовувати особливості кожного працівника в інтересах закладу. Позитивно сприймаю інновації та нововведення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: