• PRO

Владимир

Шеф-повар, сушист, универсал, 1 100 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф,хосперщик

з 06.2020 по 09.2020 (3 місяці)
Pizza&Steak, Коблево (Готельно-ресторанний бізнес)

Работа с различными видами мяса и разнообразными стейками на хрспере,контроль закупок,руководство персоналом кухни в отсутствии шеф-повара,контроль качества выданных блюд.

Шеф-повар

з 08.2018 по 12.2019 (1 рік 4 місяці)
відкриття закладу у Греції суші бар sushiwok.gr, Афины (Готельно-ресторанний бізнес)

Открытие заведения,работа с персоналом,разработка меню,обучение сотрудников,контроль качества

Шеф-повар

з 11.2017 по 06.2018 (7 місяців)
Ресторан Якитория, Николаев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль качества продукции,обучение персонала,разработка меню,разработка тех карт

Повар универсал

з 06.2017 по 11.2017 (5 місяців)
New age cocktail s Music Bar ресторан Nika-Atrium, Яглава Чехия (Гостиница и ресторан бар)

Приготовление блюд Италианской кухни на гостиницу,ресторан и бар,контроль качества и обучение молодого персонала

Шеф-повар

з 01.2016 по 04.2016 (3 місяці)
QR Shop, Николаев (Транспорт, логістика)

Открытие заведения с нуля,разработка блюд,технологических карт,обучение персонала,подбор оборудования

Шеф-повар

з 07.2015 по 09.2015 (2 місяці)
Ресторан Мама-Пляж, Коблеве (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль работы поваров ,контроль качества и выдача продукции,закупки,руководство персоналом кухни и зала,разработка тех карт и меню

Освіта

Николаевский политехнический институт

Инжинерный, Николаев
Вища, з 2004 по 2010 (5 років 11 місяців)

Учился хорошо

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Грецька — початковий
  • Чеська — початковий

Додаткова інформація

Ковальов Володимир
Бажана посада: шеф повар
Дата народження: 24.05.1985
Проживання: місто Миколаїв
Контакти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
WhatsApp [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Viber [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ключові знання: італійської грецької чеської німецької та американської кухонь, проведення банкетів до 50 осіб, керівництво колективом до 25 осіб, проведення майстер-класів, складання меню та розробка технологічних карт, контроль якості продуктів
Досягнення: відкриття закладу доставки на замовлення, відкриття закладу суши-бар у Європі, робота в закордонних ресторанах, обслуговування виїзних заходів
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, акуратність, пунктуальність, швидке самонавчання , вміння орієнтуватися і приймати рішення в нестандартних ситуаціях
Досвід роботи: 2012- 2013 Сити интертеймент мистер Николаев (повар универсал, су шеф)
2013-2014 одночасна робота у двох закладах: ресторан флибустьер (повар универсал, шеф повар) ресторан фелічіта гастробар people (повар универсал) місто Миколаїв
2015 сезон готель жемчужина (повар універсал) Коблево
2016 сезон ресторан мама пляж (шеф-повар) Коблево
2016 ресторан рапонгі(повар универсал) місто Миколаїв
2016 відкриття доставки їжі QR Shop місто Миколаїв
2017 год виїзні часні заходи
2017 робота в Чехії 3 місяці,ресторан New age cocktail s Music Bar ресторан Nika-Atrium
2017 робота в Австрії 3 місяці, закусочна Gmund
2017 ресторан Якіторія (шеф повар)6 місяців
2018-2019 відкриття закладу у Греції суші бар sushiwok.gr
Освіта: 2010-2015 самонавчання на кулінарних майстер-класах та семінарах в Україні та Європі
2015-2017 навчальний центр Олімп за фахом кухар кулінар
Додаткова інформація: якщо у резюме інформації було недостатньо можна зв'язатися за даними контактами у резюме, маємо рекомендований лист з останнього місця роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: