Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2020 PRO

Сергій

Механік, інженер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Корсунь-Шевченківський

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Механік по ремонту

з 03.2007 по 04.2012 (5 років 1 місяць)
ВАТ Корсунь-Шевченківський "Райагрохім", Корсунь-Шевченківський (Сільське господаратво)

З 2007 року працював механіком по ремонту сільсько-господарської техніки. В обов'язки входили: ремонт с/г техніки, пошук, закупівля та контроль проведення технічного обслуговування транспорту, списання відпрацьованих запчастин.

Освіта

Київський автомобільно-дорожній інститут (КАДІ)

Факультет економіки і експлуатації автомобільного транспорту, організація перевезень та управління на автомобільному транспорті, Київ
Вища, з 1988 по 1993 (4 роки 9 місяців)

По закінченню навчання присвоєно кваліфікацію спеціаліста інженер по організації перевезень і управлінню на автомобільному транспорті. Розраховую на посаду механіка, інженера, інженера з техніки безпеки.

Додаткова інформація

Універсальний працівник зі знаннями сучасних технологій, впевнений користувач ПК та мобільних пристроїв зі знаннями та володінням пакету MS Office, працелюбний, позитивний, стресостійкий, прагну навчатись та розвиватись. Ідеально володію українською та російською мовами, розмовною англійською. У вільний час розвиваюсь у сфері автомеханіки та інженерії.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: