Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 30 червня 2021 PRO

Михайло

Юрист, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт 1 категорії

з 08.2020 по 01.2021 (5 місяців)
Комунальне підприємство виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) Київтеплоенерго», Киев (Послуги для населення та бізнесу)

Підгтовка заяв, запитів, скарг, заперечень, вимог, відзивів, представництво в загальних та господарських судах, укладення мирових угод, претензійно-позовна робота, взаємодія з державними органами.

Старший державний виконавець відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби

з 03.2018 по 12.2019 (1 рік 9 місяців)
Головне територіальне управління юстиції у Київській області, Киев (державна служба, примусове стягнення боргу від 10 до 50 млн. грн.)

здійснення заходів примусового виконання рішень у спосіб та в порядку, які встановлені виконавчим документом і Законом України «Про виконавче провадження»; збір та/або виготовлення необхідних правовстановлюючих документів та примусова реалізація рухомого та нерухомого майна (у тому числі житлова нерухомість, незавершене будівництво) шляхом його продажу на прилюдних торгах; розгляд в установлені законом строки заяви сторін, інших учасників виконавчого провадження та їхні клопотання; розгляд пропозицій, заяв, скарг громадян; надання роз’яснень та рекомендацій, з питань, що належать до компетенції відділу; представлення інтересів управління в загальних, апеляційних та господарських судах; аналіз та узагальнення результатів роботи з виконання рішень та ведення обліково-статистичної звітності; іншу роботу за дорученням начальника відділу.

Державний виконавець

з 11.2015 по 03.2018 (2 роки 4 місяці)
Васильківський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області, Васильков (Примусове виконання рішень суду та інших органів, посадових осіб)

Освіта

Академія муніципального управління

Юридичний, правознавство, державне управління, Киев
Вища, з 2011 по 2016 (4 роки 8 місяців)

У 2015 році закінчив Академію Муніципального Управління здобув ступінь бакалавра за спеціальністю «Правознавство» здобув кваліфікацію бакалавра права.
У 2016 році закінчив Академію Муніципального Управління за спеціальністю «Державна служба», напрям підготовки за кваліфікацією «Державне управління».

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України

У 2018 році отримав сертифікати про підвищення кваліфікації

Знання і навички

MS Excel MS Word ЛІГА:ЗАКОН MS PowerPoint MS Outlook 1С:Бухгалтерія Prozorro Бухгалтерський облік АСВП ДРОРМ

Додаткова інформація

ДІЛОВІ ТА ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Комунікабельність, рішучість, здатність до роботи в команді, вміння розпоряджатися своїм часом, приймати рішення, аналітичне мислення, чесність, почуття гумору, ініціативність, наполегливість у досягненні поставлених цілей, організація роботи, вмію відстояти свою точку зору (якщо це стосується безпосередньо моїх прямих посадових обов'язків) дисциплінований, вмію зберігати комерційну (державну) таємницю, відповідально ставлюсь до зберігання матеріальних цінностей, цінних паперів, обчислювальної техніки

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: