Резюме від 16 листопада 2022PRO

Роман

Кухар-універсал, су-шеф, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ, Львів, Мукачево, Сколе, Тернопіль, Ужгород, Чернівці, Яремче

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Кугар гарячого процесу

з 07.2022 по 10.2022 (3 місяці)
Country club, Ужгород (Сфера обслуговування)

Су-шеф, обов'язки менеджера ресторану

з 07.2021 по 06.2022 (11 місяців)
Шпиці Hotel&SPA, Буковель (Готель-ресторан)

Кухар гарячого процесу

з 03.2021 по 07.2021 (4 місяці)
Замок Лева, Львів (Готель-ресторан)

Старший кухар

з 12.2019 по 03.2021 (1 рік 3 місяці)
Анчоусна, Львів (Рибний Ресторан)

Старший кухар

з 07.2019 по 01.2020 (6 місяців)
Кулінарна студія Крива Липа, Pasta Bar #1, Львів (Ресторан)

Су-шеф, керуючий закладом

з 01.2018 по 07.2019 (1 рік 6 місяців)
Кебаб шеф, Львів (Сфера харчування)

Кухар гарячого процесу, старший зміни

з 03.2012 по 09.2016 (4 роки 6 місяців)
Готель Raffles Europejski, Варшава (Готельно-ресторанний)


Освіта

Szkoła policealna dla dorosłych

Kucharz, Warszwa
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (1 рік 10 місяців)


Знання мов

  • Польська — вільно
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Мангал, морепродукти, wok, суші, українська,європейські кухні.
Розробка впровадження меню, нових страв.


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: