- PRO
Роман
Сушеф, кухар-універсал, 35 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 34 роки
- Місто проживання:
- Івано-Франківськ
- Готовий працювати:
- Буковель, Івано-Франківськ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6156045/
Досвід роботи
Су-шеф
з 11.2024 по 04.2025
(5 місяців)
Винотека, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 07.2024 по 12.2024
(5 місяців)
Шпиці Hotel&SPA, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 11.2023 по 08.2024
(9 місяців)
Rozzy, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 07.2023 по 11.2023
(4 місяці)
Lane 1654, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 05.2023 по 09.2023
(4 місяці)
Mirage, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 02.2023 по 11.2023
(9 місяців)
Giovanni, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 11.2022 по 05.2023
(6 місяців)
GremiHotel, Драгобрат (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 09.2022 по 10.2023
(1 рік 1 місяць)
Бухарест, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 08.2022 по нині
(2 роки 9 місяців)
Shepit, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 07.2022 по нині
(2 роки 10 місяців)
Diamond, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
Кугар гарячого процесу
з 07.2022 по 11.2022
(4 місяці)
Country club, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 06.2022 по нині
(2 роки 11 місяців)
Ведмежий двір, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 05.2022 по 12.2022
(7 місяців)
Панська гуральня, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар, Су-шеф, обов'язки менеджера ресторану
з 07.2021 по 07.2022
(1 рік)
Шпиці Hotel&SPA, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу
з 03.2021 по 07.2021
(4 місяці)
Замок Лева, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший кухар
з 12.2019 по 03.2021
(1 рік 3 місяці)
Анчоусна, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший кухар
з 07.2019 по 01.2020
(6 місяців)
Кулінарна студія Крива Липа, Pasta Bar #1, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф, керуючий закладом
з 01.2018 по 07.2019
(1 рік 6 місяців)
Кебаб шеф, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу, Су-шеф
з 03.2012 по 09.2016
(4 роки 6 місяців)
Готель Raffles Europejski, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Szkoła policealna dla dorosłych
Kucharz, Warszwa
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (1 рік 10 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
ЛНАУ
2010, 5 років. Фінанси та кредит
ЛНЛУУ
2008, 4 роки. Інженер-механік
Знання мов
- Польська — вільно
- Англійська — середній
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Доброго дня!
Мене звати Роман, мені 34, за спеціальністю та покликанням душі я кухар)
Працюю на кухні вже більше 10 років. Здобував освіту та проходив практику в Польщі та Франції. Також працював у Голландії, Чехії, Македонії та Білорусі.
Працював і обслуговував банкети/заходи до 1600 гостей
В основному обіймав старші посади (Су-шеф, Шеф).
Останні роки 3 роки займаюся відкриттям нових закладів, створенням/ребрендінгом меню, набором і навчанням персоналу. Аналогічно працював і переймався досвіду від відомих Шеф-кухарів України. На даний момент співпрацюю з 4 закладами, яким періодично/сезонно оновлюю меню і навчаю персонал.
Працював з українською, галицькою, італійською, європейською та східними кухнями.
Якщо не відповідаю на дзвінок напишіть будь ласка в месенджер Viber, WhatsApp, Telegram, Instagram
Схожі кандидати
-
Кухонний працівник, помічник кухаря, комірник (викладка товару), продавець-консультант
18000 грн, Івано-Франківськ -
Кухар-універсал, сушеф
Буковель -
Бренд шеф-кухар, технолог
Івано-Франківськ, Київ , ще 8 міст -
Су-шеф, кухар
25000 грн, Буковель -
Помічник на кухню, заготівельник, кухар
Івано-Франківськ