• PRO

Роман

Сушеф, кухар-універсал, 35 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 11.2024 по 04.2025 (5 місяців)
Винотека, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 07.2024 по 12.2024 (5 місяців)
Шпиці Hotel&SPA, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 11.2023 по 08.2024 (9 місяців)
Rozzy, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 07.2023 по 11.2023 (4 місяці)
Lane 1654, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 05.2023 по 09.2023 (4 місяці)
Mirage, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 02.2023 по 11.2023 (9 місяців)
Giovanni, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 11.2022 по 05.2023 (6 місяців)
GremiHotel, Драгобрат (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 09.2022 по 10.2023 (1 рік 1 місяць)
Бухарест, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 08.2022 по нині (2 роки 9 місяців)
Shepit, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 07.2022 по нині (2 роки 10 місяців)
Diamond, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Кугар гарячого процесу

з 07.2022 по 11.2022 (4 місяці)
Country club, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 06.2022 по нині (2 роки 11 місяців)
Ведмежий двір, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 05.2022 по 12.2022 (7 місяців)
Панська гуральня, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар, Су-шеф, обов'язки менеджера ресторану

з 07.2021 по 07.2022 (1 рік)
Шпиці Hotel&SPA, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу

з 03.2021 по 07.2021 (4 місяці)
Замок Лева, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар

з 12.2019 по 03.2021 (1 рік 3 місяці)
Анчоусна, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар

з 07.2019 по 01.2020 (6 місяців)
Кулінарна студія Крива Липа, Pasta Bar #1, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф, керуючий закладом

з 01.2018 по 07.2019 (1 рік 6 місяців)
Кебаб шеф, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу, Су-шеф

з 03.2012 по 09.2016 (4 роки 6 місяців)
Готель Raffles Europejski, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Szkoła policealna dla dorosłych

Kucharz, Warszwa
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (1 рік 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

ЛНАУ

2010, 5 років. Фінанси та кредит

ЛНЛУУ

2008, 4 роки. Інженер-механік

Знання мов

  • Польська — вільно
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Доброго дня!
Мене звати Роман, мені 34, за спеціальністю та покликанням душі я кухар)

Працюю на кухні вже більше 10 років. Здобував освіту та проходив практику в Польщі та Франції. Також працював у Голландії, Чехії, Македонії та Білорусі.
Працював і обслуговував банкети/заходи до 1600 гостей

В основному обіймав старші посади (Су-шеф, Шеф).
Останні роки 3 роки займаюся відкриттям нових закладів, створенням/ребрендінгом меню, набором і навчанням персоналу. Аналогічно працював і переймався досвіду від відомих Шеф-кухарів України. На даний момент співпрацюю з 4 закладами, яким періодично/сезонно оновлюю меню і навчаю персонал.

Працював з українською, галицькою, італійською, європейською та східними кухнями.

Якщо не відповідаю на дзвінок напишіть будь ласка в месенджер Viber, WhatsApp, Telegram, Instagram

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: