Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 серпня 2020

Олег

Спеціаліст з закупівель, ЗЕД, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст з закупівель/ЗЕД

з 09.2019 по нині (4 роки 7 місяців)
OLH Trading, Київ (зовнішньоекономічна діяльність)

Починав займатись ЗЕД самостійно, тобто шукав на міжнародних торгових платформах і соціальних мереж (LinkdeIn) постачальників, я орієнтувався на ринок електроніки (смартфони, ноутбуки , гарнітурі і інше) , в основному це були товари попереднього використання товари, тобто не нові.
На протязі цього часу знайшов декілька надійних постачальників зі Кореї , Сінгапуру, Японії і США, а також інших країн. Покращив свої знання зі англійської мови (оскільки багато часу приділяв веденню перемовин). Достатньо глибоко ознайомлений з INCOTERMS 2020 і митним оформлення товарів (електроніка) та митним законодавством і сертифікацією (ЄС , США).
З початку карантину співпрацюю з багатьма організаціями в закупках засобів індивідуального захисту, робота моя полягала в перекладі текстів для документів (SPA, LOI, POF, ICPO NCNDA etc), а також інколи безпосередньо в конференція з міжнародними постачальниками. Ознайомився з сертифікацією засобів індивідуального захисту, та іншими нюансами в міжнародній торгівлі тобто в ЗЕД.

Освіта

НУБІП

Менеджмент, Київ
Вища, з 2014 по 2018 (4 роки 6 місяців)

Додаткова інформація

Доброго дня !
Мене звати Олег
Я спеціаліст у сфері ЗЕД, розпочав працювати у цій сфері безпосередньо на себе , тобто створення власного бізнесу. Починав з того що на міжнародних торгових майданчиках знаходив найвигідніші пропозиції як для себе так і для закордонних замовників. Починаючи від збору документації на товари і отримання відповідних сертифікатів і оформлення митної документації.
.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: