Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 червня 2022 PRO

Софія

Директор ресторану, адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Стрий
Готовий працювати:
Дрогобич, Львів, Стрий, Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Управляючий ЗРГ

з 08.2018 по 11.2019 (1 рік 3 місяці)
кав'ярня - піцерія "Скоріні", Стрий (Сфера обслуговування)

Управління персоналом від 30 осіб
Пошук працівників, проведення співбесід, стажування, навчання, адаптація і тестування працівників
Ведення кадрових і поточних документів, необхідних для безперебійної роботи закладу
Проведення зборів, вирішення конфліктних ситуацій з персоналом
Мотивація працівників
Контроль впровадження системи НАССР
Складання графіків для персоналу

Адміністратор

з 09.2017 по 08.2018 (11 місяців)
кав'ярня - піцерія "Скоріні", Стрий (Сфера обслуговування)

Відкриття/закриття закладу
Робота з касою та системою iiko
Заповнення чек листів
Вирішення конфліктних ситуацій з гостями
Забезпечення виконання посадової інструкції та стандартів працівниками (якість страв, часу обслуговування, якості обслуговування)
Робота з доставкою

Освіта

Львівська політехніка

Туризм, Львів
Незакінчена вища, з 2017 по 2019 (1 рік 9 місяців)

Стрийськи коледж Львівського національно аграрного університету

Туристичне обслуговування, Стрий
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (3 роки 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Олександр Мусатов "Управління персоналом"

Львів 2018

Борис Шевельйов "Створення команди ресторану"

Львів 2018

Оксана Марусич "Емоційний сервіс"

Київ 2019

Впровадження системи НАССР

Львів 2019

Знання і навички

MS Excel MS Word iiko

Додаткова інформація

Досвідчений менеджер сфери обслуговування, який шукає посаду штатного працівника сфери ресторанного обслуговування та сфери обслуговування загалом, де я можу застосувати свої знання та вміння для постійного вдосконалення.

За період роботи здобула такі навики:
Управління персоналом
Підбір персоналу
Кадрові документи
Посадові інструкції
Делегування задачами
Мотивація
Навчання
Інвентаризація
НАССР

А також особисті навики:
Творчий дух
Надійна і організована
Командний гравець
Швидкий вчитель
Мотивована

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: