Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 липня 2023

Іві

Автор наукових статтей і студентських робіт, райтер, копірайтер, рерайтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Міжрегіональна академія управління персоналом

Менеджмент організацій / Економіка та управління бізнесом, Київ
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

"Спеціаліст", диплом з відзнакою.

Львівська комерційна академія

Інноваційний менеджмент / Управління інноваційною діяльністю, Львів
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

"Магістр", диплом з відзнакою.

Додаткова інформація

Вітаю! Мене звати IVI (Іві) – це мій творчий псевдонім. Я комунікабельна, креативна та творча людина, з доволі розвиненою уявою й фантазією, наділена відчуттям стилю, яка творить за покликом серця та з натхненням, щоденно вдосконалюючи свою майстерність, і має непереборно жагуче прагнення до саморозвитку, аби й надалі різнопланово удосконалювати наявні вміння та навики, з метою подальшого особистісного зростання.

Весь вільний час приділяю улюбленій справі – мова про авторство. Однак, я не просто пишу на замовлення, а роблю це з любов’ю і натхненням, відточуючи кожне слово, вкладаючи в кожну фразу крихітку себе і своєї душі, наповнюючи їх глибинним несамобутнім змістом. Таким чином я намагаюся передати читачеві своє бачення, розуміння і світогляд, аби мої авторські творіння не просто мали зміст й привертали увагу, а захоплювали читачів і, водночас, максимально задовольняли побажання та потреби клієнтів, відповідаючи їх вимогам.

До основних спеціальностей даного напрямку, з яких в мене наявний чималий досвід, належать: райтер, копірайтер та рерайтер. А до суміжних, досвід з яких набувався в процесі здобуття основної професії, можна віднести: автор наукових робіт, статтей та публікацій, студентських робіт, літературний редактор, коректор, контент-менеджер, блогер, сторіс-мейкер, казкар, задачник, кросвордист тощо.

Впродовж останніх років, в основному, працюю автором статтей і студентських робіт, райтером, копірайтером та рерайтером. Також допомагала в наповненні й просуванні власного сайту, який практично одразу потрапив в топ-3 по основних пошукових запитах. Крім того, створювала креативні пости та рекламні слогани й займалася неймінгом тощо.

Перелік доступних тематик доволі різнопрофільний, але маю список улюблених тем і таких, інформацією про які володію більш обізнано, а саме: психологія, дієтологія, хелсологія, екологія, біологія, зоологія, анатомія, травництво, педагогіка, менеджмент, економіка, маркетинг, митна справа, схематика. Надаю перевагу статтям про здоровий спосіб життя і правильне харчування, травництво, кулінарію й кондитерство, вегетаріанство, сільське господарство та фермерство, природу тощо. Цікавлюся наукою й інноваціями, і навіть наявні певні нереалізовані інноваційні ідеї, які бажаю втілити в життя у недалекому майбутньому. Однак, є список тем, за які не братимусь в жодному випадку, зокрема: техніка, механіка і електроніка, оскільки не є обізнаною в цих сферах.

Пропоную послуги інформативного наповнення сайтів, лендінгів та блогів, соціальних мереж й інформаційних платформ, навчальних і розважальних інтернет ресурсів, оригінальним та цікавим контентом; написання корисних і пізнавальних статтей різних рівнів складності на різну тематику, з дотриманням законів здорового сприйняття; та створення оригінальних постів, рекламних оголошень й креативних слоганів; найменування і описання товарів та послуг, у відповідності до потреб і побажань замовника, а також редагування наявних статей, з метою оновлення існуючого контенту, та інших робіт.

Вмію писати легкі для сприйняття інформативні та описові тексти, які одразу ж можу заточувати під потрібні кейвордси. Однак, в кожного свій смак та бачення, вимоги й потреби, тож все до обговорення. Не працюю на швидкість, виключно на результат, тому потребую лояльних часових обмежень для виконання замовлень. Максимально відповідально відношусь до поставлених завдань, ретельно та уважно все перевіряю, дотримуюся термінів виконання замовлень й дбаю про те, щоб виконувати все якісно та совісно. Враховую різноплановість потреб, психологічні особливості та індивідуальність поглядів замовників, тому вдячна за розуміння, чіткість і адекватну критику.

А в якості улюбленого хоббі, у вільний від основної роботи час, полюбляю творити для дітей, зокрема: писати цікаві дитячі казки, підліткові історії й оповідки, повчальні розповіді для психологічно здорового розвитку та становлення підлітків. Також люблю створювати дитячі та підліткові кросворди, сканворди, серчворди, філворди, пейнтворди, анаграми, цифрограми й інші мізколамки для покращення пам’яті й пришвидшення інтелектуального розвитку.

Цікавить дистанційна робота із гнучким графіком, бажано: автором наукових та студентських робіт, або ж райтером, копірайтером, рерайтером, блогером. В першу чергу надаю перевагу цікавим та оригінальним замовленням з можливістю отримання посилання на веб-ресурс, де буде розміщено моє авторське творіння, зі збереженням авторського права.

Єдине, не бажаю особисто вести акаунти та сторінки в соцмережах, бо фізично не маю на це часу, але можу без жодних проблем писати статті та пости, для їх наповнення, з подальшим їх веденням відповідними спеціалістами.

P.s.: я - мрійниця і людина настрою, що також варто враховувати, бо можу годинами фантазувати, а тоді за доволі короткий період часу накалякати віршик, душевний пост або пізнавальну статтю, висловити цікаву думку або ж подати оригінальну інноваційну ідею...

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: