Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 лютого 2022

Станислав

Кладовщик, работник склада, заведующий складом, товаровед, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Клімов Станіслав Юрійович
Дата нарождения: 16.02.1985 .
Адрес проживания: м. Київ, просп. Лісний, 25 А, кв.121
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: Одружений.
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль роботи: отримання роботи в стабільно діючій компанії на посаді завідувача складу.

Досвід роботи: Магазин "Велмарт" (листопад-січень 2022) .
Прийом товарів по кількості та якості, робота з терміналом збору даних, повернення та списання товарів, розміщення на складі.

ТОВ "Вода в дом" (березень 2021- жовтень 2021). Кладовщик-комплектувальник. Обовязки: Прийом, переміщення товару, внесення даних в 1С, комплектація товару, інвентаризація. Відправка товару Новою поштою, робота з ТДС.

Inksystem (вересень 2020 по лютий 2021 )
Кладовщик
Прийом товару та розміщення його на складі, підтримка порядку на складі, отгрузка товару згідно накладних, оформлення заявок через програму Нова пошта та Justin, проведення іевентаризацій, робота в 1С.

ТЦ Comfy (червень 2020-по вересень 2020) Посада: кладовщик Функціональні обов’язки: комплектація замовлень, підготовка товару до відвантаження, робота з терміналом сбору даних., прогрузочні-розгрузочні роботи .
ТОВ «Авіаль» ( травень 2015- червень 2020 року)
Посада: завідувач складу
Функціональні обов’язки: організація і контроль прийому, отгрузки, зберігання продукції; взаємодія з бухгалтерією та менеджерами щодо документального оформлення всіх операцій на складі; ведення обліку товару; підготовка та відбір товару по видатковим накладним, відправка через відділення Нової пошти; розміщення товару по місцям зберігання; участь в проведенні інвентаризації; підтримка чистоти на складі, робота в програмі 1 С 8.3.

ТОВ «РУШ» (Магазин ЄВА) (травень 2015- липень 2014 року)
Посада: приймальник товару
Функціональні обов’язки: Розвантаження та прийом товару; робота з прихідною та розхідною документацією; облік руху товарів (склад-торговий зал); організація порядку на складі.

ТОВ «Мобільний світ» (червень 2014- жовтень 2012 року)
Посада: старший продавець.
Функціональні обов’язки: Робота з клієнтами ; консультації з приводу послуг та товару компанії ; ведення клієнтської бази; замовлення асортименту товару, прийом, зберігання та розміщення його в магазині.

ТОВ «Фоззі Фуд» (листопад 2012 – грудень 2012 року)
Посада: приймальник товару
Функціональні обов’язки: прийом товарів з повним пакетом супровідних документів і документів, що підтверджують якість; облік, оформлення документів в електронному і документальному вигляді (прийому, переміщення, повернення і списання).
ООО «Сайпріс» (жовтень 2009- грудень 2008 року)
Посада: продавець-консультант.
Консультації покупців по асортиментному ряду, допомога при виборі товара, прийом, облік, маркування товара, викладка товара.

ТОВ «Симпатик»( лютий 2008 року- серпень 2004року)
Посада: старший продавець- консультант
Функціональні обов’язки: контроль і координація роботи продавців, складанння графіків роботи змін продавців, контроль над його виконанням, вихід продавців в робочі зміни, перевірка дотримання продавцями трудового розпорядку і санітарних норм в торговому залі, приймав участь в обслуговування покупців в торговому залі, виуладка товару, оформлення вітрин і т.д.

Освіта: 2002 -2004рр.., середня спеціальна, спеціальність «Автослесарь 3 розряду».

Професіональні навички: впевнений користувач ПК: MS Excel, Word, Internet, робота в програмі 1 С версія 8.

Особисті якості: не конфліктність, відповідальність, акуратність, пунктуальність, уміння швидко навчатися, уміння працювати в колективі, доброзичливість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: