Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 грудня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6291769

Помічник керівника, менеджер з продажу, торговий представник, офіс-менеджер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Дрогобич
Готовий працювати:
Дистанційно, Дрогобич, Трускавець

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу продажів

з 02.2016 по 07.2019 (3 роки 5 місяців)
Інформаційно-консультаційний центр "Полонез", Дрогобич (Оформлення документів для виїзду та працевлаштування за кордоном))

Обов'язки:
організація функціонування офісу, пропозиція та продаж послуг, управління колективом, контроль за виконанням доручень та завдань, облік прибутків, видатків та нарахування заробітньої плати, організація проведень рекламних кампаній, встановлення та налагодження зв’язків з партнерами в Україні та за кордоном, ведення переговорів, закордонні відрядження.

Досягнення:
опанував техніку продажу послуг по телефону, розширив георгафію клієнтів і партнерів, збільшив клієнтську базу та кількість послуг.

Менеджер по роботі з клієнтами, весільний організатор

з 05.2011 по 11.2011 (6 місяців)
Весільна агенція "Dream Fest", Дрогобич (Організація весільних подій)

Обов'язки:
прийом замовлень клієнта, планування, координація і контроль за діяльністю партнерів та виконавців весільного заходу: фотографів, водіїв, ведучих, музикантів, флористів, сценаристів, дизайнерів, декораторів, акторів і т.д., доставка товарів замовнику, безпосереднє надання і виконання замовлених послуг.
Досягнення:
навчився бути мобільним, контролювати внесені інвестиції та отримані прибутки за рахунок наданих послуг, проводити на підприємстві ефективну фінансову політику; отримав перший досвід у продажі та наданні послуг.

Офіс-менеджер

з 08.2009 по 01.2010 (5 місяців)
Політична партія "Фронт Змін", Дрогобич (Політична сфера, виборча кампанія)

Обов'язки:
організація роботи громадської приймальні ПП, робота з членами партії: первинний відбір кандидатів, прийом заяв на вступ, консультації та ін., робота у виборчому штабі: реєстрація спостерігачів та членів виборчих дільниць, організація проведення тренінгів та нарад, робота з агітаторами ПП, виконання нестандартних доручень та завдань керівництва, робота з документами.
Досягнення:
здатність до прийняття самостійних рішень, здатність працювати ненормований робочий і вихідний дні, став більш комунікабельним і відповідальним командним гравцем, розвинув особисті якості, такі як: пунктуальність, привітність, терплячість, гнучкість, навчився планувати свій час. Також навчився вирішувати складні, часом навіть конфліктні ситуації, знаходити спільну мову з різними людьми, виконувати все вчасно, а головне — швидко.

Офіс-менеджер

з 06.2009 по 08.2009 (2 місяці)
Громадська організація "Фронт Змін Дрогобиччини", Дрогобич (Політична, робота з виборцями)

Обов'язки:
організація роботи громадської приймальні ГО, робота з членами організації - первинний відбір кандидатів, прийом заяв на вступ, консультації та ін., робота з документами.
Досягнення:
здобув основні навики офіс-менеджера (робота з комп'ютером, документами та інше), збільшив рівень ділового стилю мовлення та вміння спілкуватись з людьми.

Освіта

Дрогобицький державний педагогічний університет ім. І. Франка

Історичний, філософ-релігієзнавець, викладач філософських, соціологічних, культурологічних та релігієзнавчих дисциплін, Дрогобич
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 9 місяців)

Викладач філософських, соціологічних, культурологічних та релігієзнавчих дисциплін.

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — просунутий
  • Російська — просунутий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Ділові якості:
активний, амбітний, ввічливий, комунікабельний, надійний, цілеспрямований, вміння працювати в команді, націлений на результат, здатний до самостійного прийняття рішень, прагнення до самовдосконалення та підвищення профрівня.
Особисті якості:
товариський, з почуттям гумору, вмію планувати, керувати, організовувати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: