Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 лютого 2024 PRO

Наталія

Бухгалтер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Славута

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

головний спеціаліст сектору економічного аналізу, фінансово-кредитного забезпечення, дорадництва та інформаційоного забезпечення відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів райдержадміністрації

з 02.2018 по 02.2020 (2 роки)
Відділ агропромислового розвитку ,екології та природних ресурсів Славутської райдержадміністрації, Славута (інформаційні та роз'яснювальні роботи в сфері сільського господарства та держави)

інформаційні та роз'яснювальні роботи в сфері агропромислового розвитку та держави, присвоєно восьмий ранг державного службовця

Освіта

ПВНЗ "Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука"

Фінанси, Ровно
Вища, з 2002 по 2005 (2 роки 9 місяців)

вступ на навчання після державного сільськогосподарського технікуму (бухгалтерський облік) на 3 курс. Після закінчення навчання присвоєно кваліфікацію економіст-фінансист. (Проходження практики :бугхалтерська та фінансово-економічна).

Знання і навички

M.E.Doc Користувач ПК Клієнт-Банк

Додаткова інформація

У 2000р закінчила Рівненський державний сільськогосподарський технікум за спеціальністю "Бухгалтерський облік". Свою трудову діяльність розпочала з 01вересня 2000р по 15 жовтень 2001р в сгвк "Бесідський" на посаді бухгалтера. З 16 жовтня 2001р по 30 вересня 2004р працювала на посаді бухгалтера в СФГ "Волицьке". З 01 жовтня 2004р по 01 грудня 2008р пацювала головним бухгалтером в СТОВ "Батьківщина". З 01 грудня 2008р призначено на посаду головного спеціаліста відділу економічного аналізу фінансово-кредитного забезпечення, соціально-тудових відносин (державна бухгалтерія) та привоєний 15 ранг в управління агропромислового розвитку Славутської РДА. З 02 вересня 2013р переведено на посаду завідувача сектору дорадництва, розвитку сільської місцевості та врегулювання відносин власності управління агропромислового розвитку з привоєнням 13 рангу державного службовця. З 17 лютого 2015р переведено на посаду головного спеціаліста відділу економічного аналізу фінансово-кредитного забезпечення, дорадництва та врегулювання відносин власності (дорадник). 28 лютого 2020р звільнено з посади зг. п.1 частини 1 ст.87 Закону України "Про державну службу" (ліквідація).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: