Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 березня 2024

Марія

Менеджер з персоналу, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy

Zarządzania projekta, Катовіце
Вища, з 2022 по 2023 (1 рік)

Вінницький національно-технічний університет

Менеджмент/менеджмент підприємств,організацій та установ, Вінниця
Вища, з 2021 по 2022 (1 рік)

Під час навчання приймала участь у написанні статті
"Innovations and prospects of world science.(Vancouver)"
У написанні наукової статті я досліджувала ефективність процесу управління людськими ресурсами для досягнення конкурентоспроможності підприємств.Також під час написання,більш детально працювала з матрицею розподілу відповідальності.

Вінницький державний педагогічний університет ім. М.Коцюбинського

Психологія, Вінниця
Вища, з 2015 по 2019 (3 роки 9 місяців)

Брала участь у конференції присвячена на тему профвідбору та які мають бути характеристики у шукача на майбутню роботу.

Найбільшу частину своїх знань в галузі професійного відбору людей на роботу або менеджменту взяла саме з предметів, які вивчались в університеті.

Також в університеті відвідувала семінари пов'язані на тему виховання та формування особистості у дітей. Вважаю, що з самого дитинства до дорослішання відбувається організація свого часу та удосконалення себе в різних періодах та сфер свого життя.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint Робота в команді Вміння засвоєння та обробки нової інформації Вміння дотримуватись вказаних термінів Уміння вирішувати конфліктні ситуації; Грамотна усна і письмова мова;

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Мої навички дозволяють мені ефективно вирішувати важкі ситуації, орієнтуючись на стратегії та креативні підходи. Знаючи писемні та усні норми комунікативності, я можу чітко та переконливо висловлювати свої думки, що стає важливим компонентом в будь-якому вирішенні проблем.

Моє впевнене володіння програмами Microsoft Word, Microsoft PowerPoint та Excel надає мені можливість створювати професійні презентації, редагувати текстові документи та ефективно працювати з фінансовою інформацією. Знання Excel є особливо важливим для складання бюджетів, аналізу даних та прийняття обґрунтованих управлінських рішень.

Маю розуміння того, як сформувати успішну команду для роботи, що є важливим елементом управління проектами та вирішенні завдань. Мої лідерські якості та вміння співпрацювати з іншими дозволяють досягати спільних цілей та забезпечувати ефективну роботу команди.

Окрім того, маю розуміння у сфері фінансового планування. Знаю, як сформувати бюджет та оцінити ризики проекту, що є ключовим для успішного управління ресурсами та досягнення мети.

Моє бажання навчатись та розвиватись у напрямку управління персоналом або HR відображає мою готовність росту та поглиблення знань у галузі, яка вимагає не тільки технічних навичок, але й соціальної компетентності та вміння працювати з людьми. Моя ціль - внести вагомий внесок у формування успішного робочого оточення.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: