Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 травня 2023 PRO

Василь

Майстер цеху (виробництво, м'ясо, риба, кулінарія, випічка, продукти харчування)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер виробничого цеха

з 01.2022 по 05.2022 (4 місяці)
Universal Fish Company, Київ (Виробництво рибної продукції.)

Здійснював керівництво виробничої діяльністі цеху, організовува та забезпечував виконання планових завдань, підвищення продуктивності праці та зниження трудомісткості виробів, приділяючи особливу увагу якості продукції, що виготовляється. Організовував підготовку виробництва, вживав заходи щодо забезпечення робочого місця матеріалами, заготовками, інструментом та оснащенням для безперервної і ритмічної роботи. Забезпечував правильне розміщення робітників, раціональну організацію їх праці, ефективне використання робочого часу з метою виконання виробничих завдань; ефективне використання виробничих потужностей, правильне завантаження та експлуатацію устаткування; суворе дотримання встановлених технологій та сприяв їх вдосконаленню, а також виявленню та застосуванню нових високопродуктивних технологічних процесів, механізації та автоматизації трудомістких процесів та ручних роботах; своєчасний перегляд за встановленим порядком норм трудових витрат, правильне та ефективне застосування систем заробітної плати і преміювання. Проводить роботу з впровадження режиму економії матеріальних та трудових витрат, запобігання браку.
Суворо дотримується трудового законодавства та забезпечує дотримання працівниками цеху правил з охорони праці, трудової та виробничої дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. Вживав заходи щодо підвищення культури виробництва, дотримання належного порядку та чистоти на робочих місцях. Брав участь у підведенні підсумків роботи цеху.

Завідувач виробництвом

з 05.2021 по 07.2021 (2 місяці)
Novus, Київ (Роздрібна торгівля)

Організація роботи виробничих цехів (кулінарний, пекарский, м’ясний); Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах виготовлення, оформлення та передпродажної підготовки продукції; Контроль якості продукції, що виробляється відповідно до державних норм і стандартів компанії; Ведення товарно-матеріального обліку, участь в проведенні інвентаризацій; Навчання, організація і контроль роботи персоналу виробничих цехів.

Завідувач відділом секція "м'ясо". З 01.02. 2020 по 17.05.2021 внутрішній тренер у напрямку мясо та гастрономія(виробництво).

з 10.2013 по 05.2021 (7 років 7 місяців)
Білла-Україна, Київ (торгівля)

З лютого 2020 по 17.05.2021 внутрішній тренер у напрямку м’ясо та гастрономія(виробництво);
- навчання нових співробітників в тренінговому класі, стажування на
робочому місці,напрямок м’ясо та гастрономія(виробництво).
- загальне керівництво персоналом відділу м'яса.
- замовлення м'яса (яловичини, свинини, курки),рибної, ковбасної
продукції, ікри та іншого товару;
- приймання товару, введення накладних в систему, робота з wws
програмою;
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технічних умов, технологічних ;-
інструкцій і санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- контроль санітарного стану цеху, навчання персоналу;
- правильне використання обладнання протягом робочої зміни;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та ін;
- контроль стану техніки безпеки в цеху і дотримання робітниками
інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції;
- забезпечення виконання виробництвом планів продажів;
- проведення інвентаризацій.

Керівник напрямку сервіс(виробництва).

з 09.2012 по 10.2013 (1 рік 1 місяць)
Білла-Україна, Київ (торгівля)

- загальне керівництво персоналом відділу м'яса та
гастрономія(виробництво)
- замовлення товару для
виробництва(м'ясний,кулінарний,пекарський цех і магазин)
- приймання товару, введення накладних в систему, робота з wws
програмою.
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технічних умов, технологічних
інструкцій і санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- контроль санітарного стану цеху, навчання персоналу;
- правильне використання обладнання протягом робочої зміни;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та іншого;
- контроль стану техніки безпеки в цеху і дотримання робітниками
інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції;

Керівник відділу "мясо"

з 07.2012 по 09.2012 (2 місяці)
Білла-Україна, Київ (торгівля)

- загальне керівництво персоналом цеху;
- замовлення м'яса (яловичина, свинина, курка) ,рибної, ковбасної
продукції, ікри та іншого товару для магазинну та виробництва,
напрямку м'ясо та м’ясопродукти.
- прийняття товара, ввод накладних в систему, робота з wws
програмою.
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технічних умов, технологічних
інструкцій і санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- контроль санітарного стану цеху, навчання персоналу;
- правильне використання обладнання протягом робочої зміни;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та ін;
- контроль стану техніки безпеки в цеху і дотримання робітниками
інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції;
- забезпечення виконання виробництвом планів продажів;
- проведення інвентаризацій.

Заступник керівника відділу "мясо"

з 07.2011 по 07.2012 (1 рік)
Білла-Україна, Київ (торгівля)

- загальне керівництво персоналом цеху;
- замовлення м'яса (яловичина, свинина, курка) ,рибної, ковбасної
продукції, ікри та іншого товару для магазинну та виробництва,
напрямку м'ясо та м’ясопродукти;
- прийняття товару, вводу накладних в систему, робота з wws
програмою;
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технічних умов, технологічних
інструкцій і санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- контроль санітарного стану цеху, навчання персоналу;
- правильне використання обладнання протягом робочої зміни;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та іншого;
- контроль стану техніки безпеки в цеху і дотримання робітниками
інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції;
- забезпечення виконання виробництвом планів продажів;
- проведення інвентаризацій.

Обвалювальник м’яса (Заступник керівника відділу "мясо")

з 12.2010 по 07.2011 (7 місяців)
Білла-Україна, Київ (торгівля)

- загальне керівництво персоналом цеху;
- замовлення м'яса (яловичина, свинина, курка) ,рибної, ковбасної
продукції, ікри та іншого товару для магазинну та виробництва,
напрямку м'ясо та м’ясопродукти;
- прийняття товару, вводу накладних в систему, робота з wws
програмою;
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технічних умов, технологічних
інструкцій і санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- контроль санітарного стану цеху, навчання персоналу;
- правильне використання обладнання протягом робочої зміни;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та іншого;
- контроль стану техніки безпеки в цеху і дотримання робітниками
інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції;
- забезпечення виконання виробництвом планів продажів;
- проведення інвентаризацій.

Технолог

з 03.2010 по 11.2010 (8 місяців)
Георіс-V - Іваком, Обухів-Київ (Виробництво, Торгівля.)

- загальне керівництво персоналом цеху;
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технологічних інструкцій і
санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- складання технологічних карт;
- навчання персоналу;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та іншого;
- контроль техніки безпеки в цеху і дотримання робітника інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції -контроль технологічного
процесу;
- набутий досвіду за фахом

Обвалювальник м’яса

з 08.2009 по 03.2010 (7 місяців)
ТОВ "М’ясна Гільдія", Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини, баранини;
- розподіл на частини курки, індички;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення напівфабрикатів;
- замовлення м'яса яловичини і свинини, субпродуктів (яловичини і
свинини), курки, індички;
- ведення накладних та журналу по видачі м'яса на вітрину і
повернення його;
- ведення накладних по контрольному розподілу м'яса;
- прийом м'яса і субпродуктів, контроль якості;
- упаковка продукції;

Обвалювальник м’яса

з 08.2008 по 07.2009 (11 місяців)
Супермаркет Контенент-торг, Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини;
- розбирання риби;
- розподіл на частини курки, індички;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення напівфабрикатів;
- упаковка продукції;
- набутий досвіду за професією.

Працівник (робота з мясом)

з 07.2007 по 06.2008 (11 місяців)
М'ясокомбінат "Olimel", країна Канада., Red Deer, Canada (Виробництво)

- жиловка, обвалювання, свинини;
- виготовлення фаршу( н\ф на інші країни);
- упаковка продукції;
- робота на вакуумних машинах;
- робота на машині м'ясорубка мешалка ("волчок");
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса (Старший зміни)

з 11.2006 по 06.2007 (7 місяців)
ТОВ Святослав" "м'ясопереробний цех "., Київ (торгівля)

- старший зміни;
- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка яловичини, свинини, баранини;
- розподіл на частини курки, індички - нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення н/ф;
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса

з 11.2005 по 10.2006 (11 місяців)
ТОВ "Фора" м’ясопереробний цех, Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини;
- розподіл на частини курки;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення н/ф;
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса

з 05.2005 по 12.2005 (7 місяців)
Супермаркет компанії "Буржуй", Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини;
- розподіл на частини курки;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- замовлення м'яса яловичини, свинини, курки;
- виготовлення н/ф;
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса

з 10.2004 по 10.2005 (1 рік)
ТОВ Супермаркет компанії "ЭКО", Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини;
- розподіл на частини курки;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення н/ф;
- набутий досвіду за професією

Обвалювальник м’яса

з 09.2003 по 10.2004 (1 рік 1 місяць)
Супермаркет компанії МЕТРО Кеш енд Кері Україна, Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка яловичини, свинини, баранини;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення н/ф;
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса

з 11.2001 по 09.2003 (1 рік 10 місяців)
Супермаркет компанії SPAR Кеш енд Кері Центр, Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини;
- розподіл на частини курки;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення н/ф;
- приймав участь у відкритті м'ясних відділів на двох магазинах SPAR;
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса

з 08.1997 по 10.1999 (2 роки 2 місяці)
КООПЗАГОТПРОМТОРГ (Виробництво м’ясопродуктів)., смт. Попільня (Виробничий цех)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання яловичини, свинини, конини;
- виготовлення фаршу для ковбас;
- засолювання продукції для ковбаси;
- термічна обробка ковбаси;
- працював на кутері,фаршемішалкі,
мясорубка(волчок),шпигорезке, варочної і термічної камері, шприці
для ковбас;
- набутий досвіду за професією.

Освіта

Технікум м'ясної і молочної промисловості Білоцерківського державного аграрного університету

Виробництва м'ясних продуктів, Біла Церква
Середня спеціальна, з 2002 по 2004 (2 роки)

- спеціальність виробництва м'ясних продуктів;
- кваліфікація технік-технолог

ПТУ №17

Майстер ковбасного виробництва, Київ
Середня спеціальна, з 1994 по 1997 (3 роки)

Майстер ковбасного виробництва.
- обвалювальник м'яса 4 розряду;
- жилувальник м'яса 3 розряду;
- фарш складальник 4 розряду;
- формувальник ковбасного виробництва 3 розряду;
- апаратник термічного оброблення ковбасних виробів 4 розряду

Додаткова освіта та сертифікати

Білла-Україна компанія.Тренір напрямку мясо гастрономія (виробництво)

З лютого 2020 по 17.05.2021(Тренір напрямку мясо гастрономія (виробництвоЗ

Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна Академія управління персоналом".В ПрАТ "ВНЗ"МАУП".Підвищення кваліфікації.

Використання персонального комп'ютера для роботи на підприємствах, організаціях(установах). 13.12.2021-13.01.2022.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК MS PowerPoint

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Громадянство: Україна
Українська: рідна мова
Англійська: базові знання
Російська: вільно володію
- керівництво відділом(виробництвом) в напрямку м’ясо та гастрономія(в підпорядкуванні було понад 20 осіб);
- навчання нового персоналу (теорія і стажування на робочому місці) - напрям «Виробництво»;
- навички роботи на виробничій техніці;
- легко навчаюся, відкритий до нових знань і розвитку;
- маю досвід роботи за кордоном;
- навики роботи з комп'ютером;
- вміння працювати з офісною технікою (факс, ксерокс, принтер, сканер);
- наявність закордонного паспорта;
- проживання Україна.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: