Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 лютого 2023

Анатолій

Автослюсар (учень)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ
НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ
Столичне шосе,98-А. м. Київ, 03045, тел. /факс [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
http://nnc.kiev.ua е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ЄДРПОУ 26125035

Доброго дня!
Вас турбує Навчально-науковий центр професійно-технічної освіти Національної Академії педагогічних наук України.
Центр є спеціалізованим навчальним закладом за автомобільним напрямком і готує спеціалістів за наступними спеціальностями: "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобілів"; : "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів", «Автомобільний транспорт (Молодший бакалавр)», «Логіст (Молодший бакалавр)», та є лідером в місті Києві за даним напрямком.
Теоретична та практична підготовка учнів проводиться на високому рівні завдяки сучасному матеріально-технічному оснащенню центра. Так, наприклад, Центр має майстерню з сучасним електронно-діагностичним обладнанням BOSСH, підйомниками, 3-D стендом розвалу-сходження, стендами шиномонтажу та балансування коліс, установкою сервісу кондиціонеру, що відповідає сучасним вимогам.
Учні центру та майстри в/н постійно займають призові місця на конкурсах професійної майстерності серед закладів освіти міста Києва!
Ми звертаємося до Вас з проханням прийняти на виробничу практику наших учнів за спеціальностями: : "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобілів"
Термін практики до 30 червня 2023
Ми готові співпрацювати з Вами за різними напрямками діяльності!
Якщо Вас зацікавила наша пропозиція, Ви можете зв'язатися з нами за допомогою електронної пошти [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») , або за телефоном
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») - Ляшук Анатолій Сергійович - майстер виробничого навчання;
Будемо вдячні Вам за співпрацю!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: