• PRO

Олена

Завідуючий господарством, гуртожитком, інженер з якості, з охорони праці, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний техничний керівник

з 04.2018 по 04.2020 (2 роки)
КП "Обласний центр профілактики ВІл/СНІД", Полтава (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Здійснення контролю за технічним станом, безпечною експлуатацією та організацію проведення ремонтів будівель та споруд, внутрішніх та зовнішніх мереж та комунікацій. Взаємодія з зовнішніми контрагентами закладу, в межах свого напрямку відповідальності, для отримання послуг з утримання та ремонту мереж опалення, вентиляції, пожежної сигналізації та відео спостереження, з постачання газу, води та електроенергії, відведення стічних вод, ведення звітності та отримання дозвільних документів.
Забезпечення утримання автотранспорту закладу в справному стані, організація його безперебійної роботи, облік паливно-мастильних матеріалів.
Забезпечення закладу господарсько-побутовими матеріалами, інструментом та технікою, канцелярією, меблями та оргтехнікою в розрізі: бюджетування, закупка, ремонт, облік та списання. Контроль за дотриманням норм з охорони праці та пожежної безпеки. Організація роботи працівників, складання графіків, табелів.

Інженер з охорони праці

з 01.2016 по 04.2018 (2 роки 3 місяці)
КП "Обласний центр профілактики ВІл/СНІД", Полтава (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Здійснювала нагляд за дотриманням структурними підрозділами обласного центру вимог законодавства, правил, стандартів, нормативів, положень, інструкцій з охорони праці та пожежної безпеки;
•розробляла програми, спрямовані на покращення рівня охорони праці, зміцнення здоров'я робітників та захисту довкілля;
•проведення інструктажів (навчання) з питань охорони праці, пожежної безпеки працівників.

Завілувач господарства

з 03.2011 по 12.2014 (3 роки 9 місяців)
Полтавський обласний центр профілактики ВІЛ інфекції та боротьби зі СНІДом, Полтава (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Організовувала забезпечення підприємства усіма необхідними для його діяльності матеріальними ресурсами з повною матеріальною відповідальністю. Проводила нагляд за матеріально-технічним станом приміщень, координувала роботу по усуненню поточних поломок, недоліків які перешкоджають роботі закладу. Очолювала роботу з ресурсозбереження, техніко-економічного аналізу в галузі матеріально-технічного забезпечення. Керувала роботами з упорядкування та прибирання території установи. Організовувала проведення технічних оглядів автотранспорту, виконувала роботу з організації табельного обліку, складання графіків відпусток і розпорядку робочого дня працівників господарчої частини. Забезпечувала виконання протипожежних заходів.

Інженер з якості та безпеки

з 02.2009 по 08.2010 (1 рік 6 місяців)
Полтавакондитер, Полтава (Харчова промисловість)

Контроль якості та безпеки харчових продуктів на всіх етапах виробничого циклу. Знання загальних принципів побудови систем управління якістю, стандарти ISO 9000, системи менеджменту безпеки харчової продукції (НАССР — ISO 22000). Розглядала та аналізувала рекламації щодо якості робіт, готувала висновки і вела листування за результатами розгляду. Розуміння роботи з проведення сертифікації продукції, розробці планів із забезпечення і поліпшення якості продукції.

Майстер зміни шоколадно-борошняного цеху

з 01.2006 по 01.2009 (3 роки)
ВАТ "Полтавакондитер", Полтава (Харчова промисловість)

Забезпечувала виконання змінних виробничих завдань бригадами, додержання встановленої технології виробництва кондитерських виробів, виконання робіт, ритмічний випуск продукції високої якості. Організовувала своєчасну підготовку виробництва, раціональне завантаження та роботу устаткування.

Комірник продуктового складу / оператор з вводу даних.

з 01.2004 по 01.2005 (1 рік)
Дочірнє підприємство фірма «Екотехніка- М»., Полтава (оптово-роздрібна торгівля продуктових товарів)

Прийом на склад товару, його зважування (підрахунок), а також подальше зберігання і видача, перевірка всіх документів, які приходять разом з товаром на склад .Здійснювала керівництво над усіма роботами, які відбуваються на складі. Забезпечувала збереження всього товару, а також стежила за термінами придатності. Займалася складанням звітності, необхідної для контролю за товаром. Стежила за дотриманням всіх правил безпеки, а також дотриманням робітниками їх посадових інструкцій.

Освіта

Київський інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України.

Публічне управління та адміністрування, Київ
Вища, з 2018 по 2020 (1 рік 9 місяців)

Здобуття магістерського ступеня. Форма навчання заочна.

Київський Національний університет харчових технологій

Інженер – технолог зберігання, консервування та переробки м’яса., Київ
Вища, з 2006 по 2010 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Продавець продовольчих тварів широкого профелю

1990 - 1992 рік

Знання і навички

  • Користувач ПК

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Водій категорії В С, правила безпеки системи газопостачання, правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів, правила технічної експлуатації теплових установок і мереж, правила будови і безпечної експлуатації посудин, що працюють під тиском, знання загальних закону України «Про охорону праці», правила пожежної безпеки.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: