Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Марія

Пекар, кухар, помічник кухаря, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар

з 09.2018 по 02.2022 (3 роки 5 місяців)
Приватний дитячий садок "My way", Київ (Освіта, наука)

-Складання меню
-Замовлення продуктів
-Готування їжі
-Переоблік
-Співбесіда та підготовка помічників кухаря(у разі потреби)

Кухар-кондитер

з 01.2017 по 08.2018 (1 рік 7 місяців)
Shara Cawa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Замовлення продуктів
-Приготування салатів /соусів
-Випічка круасанів/чіабата/сендвічі
-Переоблік

Кухар-мучник

з 12.2014 по 12.2016 (2 роки)
Хінкальня, ресторан грузинської кухні, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-ліплення хінкалей
-допомога при переобліках

Помічник шеф-кухаря

з 01.2013 по 12.2016 (3 роки 11 місяців)
Бізнес-кафе (бізнес центр м Шулявська), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Складання меню
-Замовлення продуктів
-Підготовка та керування фуршетів
-Допомога кухарям у приготуванні замовлень
-Підготовка та тренінги персоналу
-Контроль роботи кухні
-Переоблік

Помічник кухаря

з 12.2010 по 01.2013 (2 роки 1 місяць)
Кафе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-деякий час працювала на роздачі обідів
-Підготовка продуктів до подальшої термічної обробки;
-Оформлення страв;
-Контроль зберігання і витрат наявних продуктів;
-Проведення санітарної обробки і підтримання чистоти на кухні.

Освіта

Базовий кулінарний курс кухаря

Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 2013 по 2013 (менш ніж 1 рік)

Знання рецептур та технологію приготування страв.
Розкладання кожну страву та процес на хімічному рівні, що дозволяє готувати будь-яку страву, знаючи певні навички.

Нейрупінський коледж ( Німеччина)

Кухар, Нейрупин
Середня спеціальна, з 1985 по 1987 (2 роки)

Знання рецептури та технологію приготування страв, правила зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічних норм, економіку та організацію громадського харчування, правила використання пристроїв і спеціального обладнання.

Додаткова освіта та сертифікати

Харьківський університет

1988,4 роки

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Німецька — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: