Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Дмитро

Інженер-механік, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сервісний інженер

з 08.2009 по нині (14 років 8 місяців)
ТОВ "АТЕМ ГРУП", Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Забезпечення безперебійної, технічно правильної експлуатації і надійності роботи обладнання, утримання його в працездатному стані та на необхідному рівні точності. Організація міжремонтного обслуговування, своєчасного і якісного ремонту, модернізації устаткування, робіт з підвищення його надійності і довговічності, забезпечення раціонального використання матеріалів. Вивчення умов роботи обладнання, окремих вузлів і деталей, розробка і здійснення заходів щодо попередження позапланових зупинок устаткування, подовження строків служби вузлів та деталей, міжремонтних періодів, підвищення надійності його в експлуатації.

Головний механік

з 08.1997 по 12.2008 (11 років 4 місяці)
ТОВ "Михайлівські вогнетриви", Суми (Будівельна промисловість, деревообробка)

Забезпечення безперебійної, технічно правильної експлуатації і надійності роботи обладнання, утримання його в працездатному стані та на необхідному рівні точності. Організація розробки планів (графіків) оглядів, випробувань і профілактичних ремонтів устаткування згідно з положеннями системи планово-попереджувального ремонту, затвердження цих планів і контроль за їх виконанням, забезпечення технічної підготовки виробництва.
Керівництво розробкою нормативних матеріалів з ремонту устаткування, витратою матеріалів на ремонтно-експлуатаційні потреби. Складання кошторисів ремонтів, оформленням заявок на придбання матеріалів і запасних частин. Організація централізованого виготовлення запасних частин, вузлів та змінного устаткування, міжремонтного обслуговування, своєчасного і якісного ремонту, модернізації устаткування, робіт з підвищення його надійності і довговічності, забезпечення раціонального використання матеріалів.
Участь у підготовці пропозицій з атестації, раціоналізації та планування робочих місць, модернізації устаткування, реконструкції, технічного переоснащення підприємства. Участь в експериментальних, налагоджувальних та інших роботах з упровадження та освоєння нової техніки, у випробуваннях устаткування, у прийманні нового та відремонтованого устаткування. Вивчення умов роботи
обладнання, окремих вузлів і деталей, розробка і здійснення заходів щодо попередження позапланових зупинок устаткування, подовження строків служби вузлів та деталей, міжремонтних періодів, підвищення надійності його в експлуатації.
Керівництво бригадою налагоджувальників, слюсарів і зварювальників, складання, оформлення і видача наряд допусків на роботи підвищеної небезпеки, контроль за дотриманням працівниками правил техніки безпеки, ведення та оформлення табеля обліку робочого часу працівників.

Освіта

Сумський Державний Університет

Інженерний, інженер-механік, Суми
Вища, з 1992 по 1997 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office AutoCAD Креслення Уважність Логічне мислення Малювання

Додаткова інформація

Особисті і ділові якості: відповідальний, вмію працювати в колективі і індивідуально, можу самостійно приймати і обґрунтовувати свої рішення, підвищую свій професійний рівень шляхом самоосвіти.

ІІІ група з електробезпеки

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: