Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 29 березня 2021

Ірина

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Камінь-Каширський

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Коледж туризму

Бізнес-адміністрування, м. Благоєвград, Болгарія
Незакінчена вища, з 2019 по 2022 (3 роки)

Головним в діяльності “бізнес-адміністратора” є – інформаційне забезпечення управління підприємством і бізнесом; організація належного виконання управлінських рішень в сфері бізнесу компанії та контроль виконання поставлених завдань і оцінка досягнутих результатів. Така людина контролює тих, хто займає керівні посади в компанії, щоб забезпечити дотримання політики компанії та найбільш ефективну організацію роботи над досягненням цілей бізнесу компанії. Бізнес-адміністратори співпрацюють з менеджерами HR, виробництва, фінансів, бухгалтерського обліку, маркетингу та інших відділів, щоб гарантувати, що вони функціонують належним чином і працюють відповідно до цілей і завдань компанії та її бізнесу. Крім того, вони можуть взаємодіяти з людьми поза межами компанії, наприклад, діловими партнерами та постачальниками з метою координації їх діяльності для розвитку бізнесу компанії.

Знання і навички

MS Excel MS Word

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Відтоді, коли почала навчатись на факультеті Бізнес-адміністрування хочу працювати та самовдосконалюватись в цьому напрямку. І країну для навчання вибрала відповідну- після закінчення коледжу надається диплом європейського зразка та мовний сертифікат, який вітається в усіх країнах світу.Досвіду роботи немає, але ж потрібно з чогось починати. Впевнена, що справлюсь з усіма обов'язками, які будуть на мене покладені. Дуже надіюсь на зворотній зв'язок

Схожі кандидати

Адміністратор
Камінь-Каширський

Адміністратор, продавець, кухар
13000 грн, Камінь-Каширський

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: