Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6987699/

Системний адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Буча, Дистанційно, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КІСІТ КНЕУ ім. Вадима Гетьмана

Обслуговування програмних систем і комплексів, Киев
Середня спеціальна, з 2017 по 2021 (3 роки 10 місяців)

Обслуговування програмних систем і комплексів - це спеціальність яка надає можливість працювати на таких посадах: системний адміністратор; консультант технічної ІТ-підтримки; помічник інженера комп'ютерних мереж і надалі можливо інженер комп'ютерних мереж. В рамках цієї спеціальності вивчається ООП у рамках мови С++ та С#, Візуальне програмування (Windows Forms), Адміністрування програмних систем і комплексів, Комп'ютерні мережі, Розробка Веб-додатків, Розробка клієнт-серверних застосувань та Бази даних (мова SQL, та СУБД такі як MySQL)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: