Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 квітня 2022 PRO

Наталя

Головний бухгалтер, помічник головного бухгалтера

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 10.2018 по нині (5 років 6 місяців)
КНП "Піщанський РЦ ПМСД", Піщанка (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

На посаді займаюсь контролем ведення первинного обліку , розрахунків, нарахування заробітної плати в програмі "Дебет +", займаюсь закриттям періодів , визначенням фінансових результатів , складанням Фінансових планів та Звітів про їх виконання, формую та подаю фінансову та статистичну звітність, підприємство є платником пдв, формування податкових накладних, декларації з ПДВ, контроль розрахунків з контрагентами, формування звітності в УДКСУ.

Бухгалтер

з 04.2015 по 07.2017 (2 роки 3 місяці)
ФОП Васалатій В.М., Піщанка (Роздрібна торгівля)

ФОП 2 група, платник акцизного податку та ПДВ займався роздрібною торгівлею. На посаді вела облік в програмі 1с- бухгалтерія, працювала з КОРО, підготовка та здача відповідної звітності , управлінський облік для власника, робота з постачальниками (формувала замовлення , вводила прибуткові накладні, розрахунки з постачальниками.)

Головний бухгалтер

з 02.2011 по 06.2014 (3 роки 4 місяці)
СФГ "ВИД" (сумісництво), Піщанка (Сільське господарство, агробізнес)

На посаді займалась повним ведення бухгалтерського та податкового обліку в програмі 1С: Підприємство 8.2 починаючи з первинної документації , робота з контрагентами (підготовка договорів, звірка і взаєморозрахунки);

проведення банківських операцій; підготовка і здача фінансоої, податкової, статистичної звітності ;ведення кадрового діловодства; розрахунок і нарахування заробітної плати; різні доручення від керівництва.

Головний бухгалтер (єдиний)

з 08.2008 по 07.2014 (5 років 11 місяців)
Піщанський РСТК ТСОУ, Піщанка (Освіта, наука)

На посаді головного бухгалтера вела бухгалтерський облік на всіх етапах починаючи з первинних документів та закінчуючи головною книгою. Формувала та здавала фінансову, податкову, статистичну звітність. Займалася формуванням та укладенням договорів з контрагентами , досвід податкової перевірки. Також займалась веденням кадрів, наказів та обліком трудових книжок.

Освіта

Вінницький державний аграрний університет

"Облік та аудит", Вінниця
Вища, з 2001 по 2007 (6 років)

Отримала ступінь бакалавра на факультеті "Економіка та підприємництво" та ступінь спеціаліст на факультеті "Облік та аудит"

Брацлавський державний аграрний технікум

Бухгалтерського обліку, Брацлав
Середня спеціальна, з 1999 по 2001 (2 роки)

Навчалась за спеціальністю "Бухгалтерський облік" та отримала диплом з відзнакою

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія 1С:Підприємство Бухгалтерський облік Соната Банківська справа FreeZvit Дебет Плюс СДО Ведення бухгалтерського обліку від первинних документів Робота за податковими накладними Робота з АС "Месплан" та онлайн жд накладними Розрахунки заробітної плати, лікарняних, відпускних Вміння вирішувати конфліктні ситуації та працювати на результат

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: