Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 січня 2024 PRO

Andrii

Су-шеф, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 08.2023 по 01.2024 (5 місяців)
Shalom/ Селям, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Брав участь у відкритті нового проекту
-Організація роботи зміни кухарів
-Видача та контроль готової продукції
-Складання закупки
-Проведення ревізій та інвентаризацій
-Навчання персоналу
-Допомога в організації проробок та корегування меню
-Контроль видачі
-Робота на відкритій кухні, робота на процесі пічка/мангал
-Організація технологічних процесів

Су-шеф

з 07.2023 по 09.2023 (2 місяці)
Ресторан "Річка" від Чорноморки, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Брав участь у відкритті нового проекту
-Організація роботи зміни кухарів
-Видача та контроль готової продукції
-Складання закупки
-Проведення ревізій та інвентаризацій
-Навчання персоналу
-Допомога в організації проробок та корегування меню
-Контроль видачі на кухні за відсутності Шеф-кухаря
-Робота на відкритій кухні, робота на тепані

Кухар-універсал

з 04.2023 по 07.2023 (3 місяці)
Ресторан "Анчоусна від Чорноморки", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

з 03.2023 по 04.2023 (1 місяць)
Ресторан креветка, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Європейська, грецька, балканська кухня.
Приготування страв та н/ф
Контроль видачі замовлень
Організація роботи процесу
Проведення інвентаризації та ревізії
Проведення санітарних днів та поточного прибирання
Проробки та введення в меню нових страв

Бармен

з 03.2023 по 04.2023 (1 місяць)
Клуб Кібер-спорт "GP", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал/ Су-шеф

з 11.2022 по 04.2023 (5 місяців)
Клуб Кібер-спорт "GP", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи процесу
Приготування страв та н/ф
Проведення санітарних днів та поточного прибирання
Контроль видачі страв на процесі
Складання закупки товару та сировини
Організація переобліків та ревізій
Навчання персоналу (стажерів)
Проробка нових страв та введення їх у меню

Су-шеф

з 10.2022 по 11.2022 (1 місяць)
Ресторан "In Vino", Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Acaunt-menager

з 09.2022 по 11.2022 (2 місяці)
MSMC, Луцьк (Фінанси, банки, страхування)

Робота з базою CPM
Робота на вхідній лінії (сoll and hot BASA)
Робота з холодною та гарячою базами
Юридичний супровід клієнта

Cу-шеф

з 08.2021 по 11.2021 (3 місяці)
ресторан "Frankophile", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за роботою кухарів.
Проведення навчання персоналу
Введення нових позицій у меню
Створення нових десертів
Проведення інвентаризацій та ревізій
Проведення санітарних днів та контроль за якістю передачі зміни
Закупка та прийом сировини та товарів.
Досягнення - виховав з лінійного кухаря старшого зміни!

Старший кухар гарячого процесу/ кухар-універсал/ старший зміни

з 07.2021 по 08.2021 (1 місяць)
ресторан Corks and Crumbs, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за роботою кухарів.
Проведення навчання персоналу
Введення нових позицій у меню
Створення нових десертів
Проведення інвентаризацій та ревізій
Проведення санітарних днів та контроль за якістю передачі зміни
Закупка та прийом сировини та товарів.
Досягнення - виховав з лінійного кухаря старшого зміни!

Старший кухар гарячого процесу

з 02.2021 по 04.2021 (2 місяці)
Mr.Benedict, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за роботою кухарів на процесі
Виготовлення нф та страв
Заміна шеф-кухаря у його відсутності на кухні
Проведення інвентаризацій та ревізій
Навчання персоналу
Участь у проробках весняного меню та введення нових позицій
Зокрема розробив разом з шеф-кухарем нові позиції сніданків
-розробив техкарту на фірмові віденські вафлі в асортименті

Кухар універсал/ кухар-сушист/ кухар гарячого процесу

з 11.2020 по 02.2021 (3 місяці)
Суши WOK, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування ролів та суші
Приготування wok
Проведення переобліків
Контроль за роботою кухні
Складання закупки

Старший кухар холодного процесу/ старший кухар гарячого процесу

з 06.2019 по 03.2020 (9 місяців)
ресторан Show Basilic, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль за роботою кухарів на процесі
Виготовлення нф та страв
Складання закупки та проведення інвентаризацій
Навчання персоналу
Проведення проробок страв
-Організація з обслуговування та приготування страв для новорічних корпоративів на 100-500 чоловік

Кухар гарячого процесу/ шеф-кондитер

з 12.2017 по 06.2019 (1 рік 6 місяців)
ресторан Бравий Швейк, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Увів в основне меню фірмовий десерт
Створення та проробка нових позицій з десертів
Робота з нтд і тк та ттк
Проведення ревізій
Навчання персоналу
Запуск кондитерського цеху з нуля

Помічник кухаря/ кухар холодного процесу

з 09.2017 по 12.2017 (3 місяці)
ресторан Срібні Лелеки, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення н/ф
Приготування страв згідно ТК
Проведення ревізій
Приготування та обслуговування бенкетів та весіль на 200-300 чоловік
Санітарна обробка цеху після робочого дня

Освіта

ВНУ імені Лесі Українки

241 Готельно-ресторанна справа, Луцьк
Вища, з 2021 по 2022 (1 рік)

ФКТБП СНУ імені Лесі Українки

181 "Харчові технології та інженерія", Луцьк
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Технолог-інженер харчової промисловості

КТБП ВНУ імені Лесі Українки

181 Харчові технології - технік технолог, Луцьк
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

-Кухар 4-го розряду
-Технік-технолог

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Складання калькуляційних карт, ТТК, карт ризику, ТК. Ведення документації HACCP Ведення нормативної документації та бухгалтерського обліку кухні Проробка нових страв та сезонного меню. Ремонт холодильного та механічного обладнання Проєктування та запуск з нуля цеху Навчання персоналу проведення тренінгів. Ведення бухгалтерії Складання договорів на постачання Закриття продажів та юридичний супровід фінансового консультанта Складання та написання спічу та скрипта Робота в СРМ

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Російська — просунутий

Схожі кандидати

Кухар
Львів

Шеф-повар
32000 грн, Львів, Ужгород , ще 3 міста

Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Львів, Івано-Франківськ , ще 4 міста

Помічник на кухню
15000 грн, Львів

Шеф-повар
Львів

Шеф-повар
40000 грн, Львів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: