Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 листопада 2021 PRO

Валентин

Керівник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Чортків
Готовий працювати:
Дистанційно, Заліщики, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці, Чортків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сільський голова

з 11.2015 по 11.2020 (5 років)
Палашівська сільська рада, Палашівка (Державна влада)

Власник

з 02.2010 по 02.2013 (3 роки)
ФОП "Унгурян В. В.", Чортків (Сфера послуг, ІТ, телекомунікація і зв'язок, роздрібна торгівля)

Обліковець

з 06.2008 по 02.2010 (1 рік 8 місяців)
ТОВ "Агрополіс", Чортків (Сільське господарство, агробізнес)

Освіта

Кам'янець-Подільський ПЕТІ

Бухгалтерський облік, Кам'янець-Подільський
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Access 1С:Бухгалтерія M.E.Doc Бухгалтерський облік Ведення звітності

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Навички та уміння: аналіз того, що відбувається, і вміння приймати рішення в будь-якій із можливих ситуацій. Глибокі знання і бачення майбутнього галузі, вміння працювати з різною інформацією. Уміння прогнозувати наслідки. Здатність діяти і приймати ефективні рішення в умовах невизначеності. Мудрість і стійкість як лідера. Здатність формувати команди й об’єктивно ними управляти. Об'єктивна оцінка діяльності підлеглих, уміння помічати кращі риси, підтримувати й розвивати їх, усувати недоліки. Глибокі знання і навички кількісної та якісної оцінки своєї роботи і роботи підрозділів, які знаходяться в підпорядкуванні. Ремонт різного ступеня складності комп’ютерів, мобільних телефонів та іншої побутової та цифрової техніки.
Встановлення та налаштування операційної системи, відновлення інформації, встановлення драйверів пристроїв, будь-якого програмного забезпечення та його налаштування. Вміння виявляти та усувати причини виходу з ладу цифрової та побутової техніки. Пайка елементів в BGA. Читання схематики. Вміння працювати з 1 С Бухгалтерією та різними програмами обліку та звітності .

Професійні та особисті якості: професіоналізм, відповідальність, уважність, цілеспрямованість, великий творчий потенціал, організаторські та керівні здібності, здатність швидко засвоювати нові знання, уважно прислухаюсь до критики роблю відповідні висновки, володію хорошими особистими морально-діловими якостями, правильно і швидко реагую на поставлені завдання, в разі необхідності особисто приймаю відповідальні рішення для найбільш ефективного досягнення позитивного результату, працюю в команді, здійснюю контроль за виконанням поставлених завдань.
Неодноразово брав участь у районних та обласних конкурсах, ставав переможцем у номінаціях по покращенню інфраструктури населених пунктів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати