Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 жовтня 2021 Файл

Оксана

Няня

Вік:
36 років
Місто:
Дунаївці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Роман Оксана Володимирівна, народилася 4 червня 1987 року в місті Дунаївці Хмельницької області.
Після закінчення міської гімназії вступила у Кам“янець- Подільський національний університет імені Івана Огієнка, який закінчила з червоним дипломом, кваліфікаційний рівень — магістр.
Зразу після навчання за розприділенням відділу освіти була направлена працювати психологом і соціальним педагогом в сільську школу, де пропрацювала рік. Протягом цього часу я проводила психологічні діагостику, консультування та корекцію 80 учнів школи, педагогічного персоналу і батьків школярів.
Працювати в школі мені подобалося, однак я відчувала, що мій професійний потенціал прагне більшого саме тому працевлаштувалася в Хмельницький університет управління та права у науково-дослідну частину на посаду старшого наукового співробітника відділу з координації наукових заходів, міжнародного співробітництва та грантової діяльності, згодом та наукових експертиз - ця професія мені подобається як і атмосфера, принципи та засади організації.
Та потенціал прагнув більшого і я працювала в інтернет магазинах менеджером з продажу, що також мені дуже подобається. Продавала одяг в інтернет-магазині Кетрінстайл та бади в інтернет-магазині Ліадекс.
Не одружена, дітей нема

Мій номер телефону [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: