Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 лютого 2017

Ольга

Кредитный эксперт, экономист, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст відділу з договірної роботи

з 02.2015 по нині (9 років 2 місяці)
К.А.Н. Девелопмент, ЖК «Паркове місто», Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виставлення рахунків, замовлення виписок, довідок по оплатах; ведення Ecxel-баз рознесення оплат, ведення бази боржників; щомісячні звіти; формування заяв в Terrasoft; узгодження з бухгалтером робочих моментів; консультація клієнтів щодо їх платежів.

Головний фахівець

з 10.2010 по 04.2014 (3 роки 6 місяців)
ПАТ «Банк Русский Стандарт», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Головний фахівець з 05.2013-04.2014 р.
Обов'язки: Оцінка ризиків, які впливають на досягнення поставлених цілей та на виконання затверджених планів; розподіл функціональних обов’язків; прийняття кредитних рішень в складних, нестандартних ситуаціях; контроль якості прийняття кредитних рішень сектору; моніторинг черги заявок; проведення співбесід; узгодження и контроль прийому, звільнення та відпусток співробітників; навчання співробітників сектору; аналіз показників та ефективності роботи сектору; складання звітності для керівництва; розробка методики прийняття кредитних рішень; плануванні роботи сектору.

Провідний фахівець з 10.2010 - 05.2013 р.
Обов'язки: Розгляд та прийняття рішень по кредитним заявкам позичальників (фіз.осіб та СПД); аналіз платоспроможності і кредитоспроможності клієнта для отримання кредиту , швидкий пошук інформації про позичальника з різних джерел; перевірка інформації, яку надав потенційний позичальник; ідентифікація можливих способів шахрайства; оцінка кредитних ризиків по кредитним заявкам позичальників; робота з програмами «УБКИ», «МБКИ» , «Пиранія» ; звіт про проведену роботу

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: