Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 липня 2021

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/76039

Начальник юридического отдела, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юридичний радник

з 01.2019 по 10.2020 (1 рік 9 місяців)
Представник канадського адваката щодо захисту прав людини в Україні та Казахстані, Київ (захист прав людини)

захист законних прав та інтерерв біженців в міграційній службі і судах (касація) на території України; ведення судових процесів та виведення громадян з "реєстру терористів", відновлення на робочих місцях, суперечки з місцевими органами влади і самоврядування на території Казахстана; співпраця з міжнародними правовими групами і фондами, адвокатами і об'єднаннями. Спільна робота з палатами ВР і окремими депутатами в Україні.

Глава юридичного департаменту

з 04.2017 по 01.2019 (1 рік 9 місяців)
Міжнародний холдінг, Київ (Інформаційні технології, корпоративні права, виробничо-торгове підприємство, інтелектуальна власність)

Одночасне ведення більш десяти юридичних осіб (Україна, Росія, Англія, Кіпр), їх повний юридичний супровід, в тому числі: реєстрація та перереєстрація (від формування повного комплекту документів до отримання довіреності на представництво від імен юрособи); проведення інших операцій з корпоративних прав; договірне право (поставка, надання послуг, оренда, підряд, найм персоналу, і т.д.); складання зовнішньоекономічних договорів, в т.ч., ліцензійних угод, підготовка тендерної документації; трудове право, допомога в керівництві кадровою службою групи компаній; успішне представництво в судах; відкриття розрахункових рахунків в банках (ЄС); підготовка і проведення правової експертизи документів; ведення корпоративної переписки - з державними органами та з контрагентами.
Досягнення: розробка та впровадження правових та фінансових схем, впровадження нових механізмів роботи і управління, а також реорганізація структури підприємств, дозволили компанії вийти на європейський і американський ринки, оптимізувати податкові відрахування.

Начальник юридичного департаменту

з 10.2014 по 04.2017 (2 роки 6 місяців)
Міжнародна корпорація, Київ (ІТ консалтинг)

Єдиний юрист групи компаній для шести юридичних осіб (Україна, Росія, Казахстан, Англія), їх повний юридичний супровід, в тому числі: зміни в корпоративній сфері (передача корпоративних прав, зміна найменування, адреси, учасників) у всіх юрисдикціях діяльності компанії; оформлення договірних відносин всередині групи компаній і з контрагентами, в тому числі ЗЕД; підготовка тендерної документації; трудове право; успішне представництво в судах; відкриття розрахункових рахунків в банках (ЄС); підготовка і проведення правової експертизи як документів, так і загальної діяльності групи компаній на відповідність чинному законодавству; ведення корпоративної переписки.
Досягнення: мінімізація ризиків та збереження коштів компаній через недопущення судових процесів; впровадження системи "закриття" договорів (отримання оплати за виконані проекти), відкриття юросіб в Казахстані і Великобританії - робота з 0% VAT.

Юрисконсульт

з 12.2012 по 04.2014 (1 рік 4 місяці)
АМІ (ТОВ "АМІ"), Донецьк (ІТ - системний інтегратор, інсталятор систем безпеки) і інжинірингові послуги для бізнесу (комплексні послуги з проектування і створення інформаційної та інженерної інфраструктури), а також навчання і сертифікація спеціалістів в області ІТ)

- створення різних моделей договорів, їх презентація керівництву і контрагентам, (в т.ч. складання і узгодження авторських договорів, договорів надання послуг, ліцензійних, оренди, будівельного підряду, відповідального зберігання тощо, складання довіреностей і протоколів розбіжностей;
- реєстрація торгових марок, отримання патентів на авторське право, підготовка документів для участі в тендерах;
- побудова схем взаємодії між різними відділами та департаментами всередині підприємств, організація діловодства, в т.ч. розробка і втілення механізму узгодження необхідних договорів між підрозділами;
- рішення задач, пов'язаних з питаннями корпоративного права - реєстрація, внесення змін до реєстру;
- взаємодія з іноземними юридичними і фізичними особами з питань реалізації проектів;
- захист інтересів групи компаній в судах;
- здійснення іншої поточної діяльності (трудове право, перевірки контролюючих органів).

Юрисконсульт

з 12.2007 по 12.2012 (5 років)
ПрАТ "АТ Техніка", Донецьк (Торгово-промислова компанія, штат більше 370 ос. (Оптова та роздрібна торгівля технікою, інд. збірка, сервісне обслуговування)

Правове забезпечення діяльності компанії, а саме: правові основи роботи магазинів, сервісного відділу; підготовка до перевірок і оскарження результатів перевірок; висновок всіляких договорів (оренда, суборенда, підряд, купівля-продаж, кредит, послуги); ведення переписки, в т.ч. претензійної з контрагентами; ведення судових процесів (в т.ч. касація). Проведення тренінгів з працівниками підприємства для підвищення юридичної грамотності при здійсненні трудових обов'язків (що, в свою чергу, призвело до зменшення витрат компанії).
Досягнення: значне зменшення кількості судових спорів, зниження грошових компенсацій по відношенню до позовних вимог, зменшення претензійних заяв; отримання працівниками підприємства на якісно новому рівні знань про законодавство, що регламентують їх діяльність; складання нових посадових інструкцій, розробка бланків для внутрішньої роботи підприємства; консультування працівників підприємства з потрібних питань законодавства.

Директор

з 09.2007 по 05.2009 (1 рік 8 місяців)
ПП, Донецьк (імпорт автомобілів і автозапчастин)

Перевірка і складання договорів, в т.ч. ЗЕД, представлення інтересів компанії в ДПІ, банках, органах місцевого самоврядування, "зустріч" контролюючих органів та анулювання (і / або скорочення сум за актами) результатів проведення перевірок, ведення переписки та переговорів з контрагентами і клієнтами, перевірка роботи персоналу і його підбір.

Освіта

Донецький юридичний інститут Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е. О. Дідоренка

Господарська спеціалізація, правознавець (диплом з відзнакою), Донецьк
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 8 місяців)

Щорічна участь і отримання дипломів переможця на Всеукраїнських студентських наукових конференціях з економіки та права.
Активна наукова діяльність на кафедрах цивільного, господарського права, економічної безпеки.
Перша вища освіта - мистецтвознавець (Донецька Державна Консерваторія ім. С.С. Прокоф'єва).

Додаткова освіта та сертифікати

Донецька обласна Ліга ділових і професійних жінок: діловодство, англійська мова.

2000 рік, 4 місяця

Бізнес - Центр "Національний", Тренінг "Важкі клієнти", м.Київ

січень 2008р., дводенний курс

Компанія ICG-seminar Частина британської консалтингової групи International Consulting Group, «ОФШОРИ І ДЕОФФШОРІЗАЦІЯ», сертифі

2017 р. одноденний семінар

Знання і навички

MS Word MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН ЛИГА:ЗАКОН Законодавство України Знання офісних програм Управлінські навички НАУ Планування ABBYY FineReader Рада Договорная работа Консультування Rada.gov.ua Ведение переговоров Право КонсультантПлюс Активне слухання, зняття дратівливості та агресії Недопущення конфліктних ситуацій Орієнтування на результат Бізнес - тренер

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Рекомендації

  • Грищенко В. И.

    Грищенко В. И.

    Директор, МКП "СНК"

    Контактні дані приховані
  • Котковец М. Ф.

    Котковец М. Ф.

    Директор, "Глория"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Заміжня, син (1995 р.н.), дочка (1996г.р.).
Водійський стаж - 12 років (кат. В), автомобіль Nissan Juke.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: