Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 квітня 2023 PRO

Сергій

Провідний технічний розробник, архітектор рішень Ruby on Rails, 170 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний технічний розробник та архітектор рішень Ruby on Rails

з 11.2021 по нині (2 роки 5 місяців)
Update Capital, Харків (IT)

- Сприяв успішній розробці та придбанню надзвичайно успішної міжнародної інвестиційної платформи в нерухомість Update Capital для ринків США та Канади з ~40 000 користувачів і ~4 000 функцій.
- Співпраця з командою висококваліфікованих професіоналів для надання клієнтам технологічних рішень з управління інвестиціями в нерухомість і забезпечення своєчасного та успішного виконання проекту.
- Володіти досвідом Ruby on Rails, PostgreSQL, AWS S3, Heroku, ActiveAdmin, Bitbucket, Capybara, DelayedJob, DeviceTwoFactor, Devise, Geocoder, JQuery, PDFTK, Puma, RSpec, Ruby, Seeds, Twitter Bootstrap і Webmock.
- Сильні математичні та аналітичні навички для моделювання та аналізу даних.
- Постійно прагнете вдосконалювати навички та бути в курсі галузевих тенденцій.

Ruby on Rails Middle+ Розробник

з 01.2013 по 05.2015 (2 роки 4 місяці)
Ruck.us, Львів (IT)

- Ruck.us була загальноамериканською політичною платформою краудфандингу, схожою на Kickstarter, але для політичних партій. Як інженер програмного забезпечення в Ruck.us, я розробив і підтримував основні функції платформи, включаючи обробку онлайн-пожертв, інтеграцію соціальних медіа, керування подіями та інструменти керування вмістом. Я співпрацював із командою продукту над розробкою нових функцій і тісно співпрацював із командою підтримки клієнтів, щоб виявити та виправити помилки та інші технічні проблеми.
– Під час роботи в Ruck.us я створив 90% основних функцій платформи, які складалися з приблизно 1500 завдань Ruby, протягом року. Я зосередився на ключових сферах, таких як краудфандинг, збір пожертв, публічні сторінки та облікові записи користувачів.
- Під час мого перебування на посаді Ruck.us швидко розвивався, забезпечивши партнерство з кількома Демократичними партіями штату та залучивши додаткове фінансування та інвестиції на загальну суму 0,5 мільйона доларів. Платформа мала понад 100 тисяч користувачів і використовувалася різними кандидатами під час виборів у США 2014 року.
– Я працював дистанційно з України на Railsmuffin, аутсорсингову компанію в Кремнієвій долині, яка відома масштабними проектами в США, такими як сайт GoPro. Мої навички та використовувані технології включають Ruby on Rails, PostgreSQL, AWS, Capistrano, індивідуальний дизайн, власний API банківської системи, Redis, Rspec, Sidekiq, Twitter Bootstrap, CSS, Git, TDD, BDD, Vim, Linux, оптимізацію, JavaScript та ментальна карта.
– Я продемонстрував чудові навички робочого процесу, такі як точні оцінки, незалежність і здатність запам’ятовувати кожен рядок кожного випуску.

Ruby on Rails + Java-розробник, технічний директор

з 01.2011 по 01.2013 (2 роки)
New Media Strategy, Львів (IT)

- Керував проектом B2B, який зосереджувався на управлінні рекламою в Craigslist для дилерів автомобілів у США, керував невеликою командою розробників і продавців і наглядав за операціями в чотирьох різних містах (Нью-Йорк, Денвер, Боулдер і Вашингтон, округ Колумбія).
- Як генеральний директор, продемонстрував експертне знання ніші Craigslist і міжнародного ринку, провів миндмаппінг, розробив особливості проекту та точно спрогнозував вартість розширення в нові міста.
- Як технічний директор вибирав передові технології, такі як Ruby on Rails і Java, розробляв інтелектуальні алгоритми для вирішення нестандартних проблем, креслив діаграми архітектури, керував кризовими ситуаціями та впроваджував практики TDD/BDD.
- Як програміст розробив серверний додаток Rails, JSON API, оптимізацію SQL з високим навантаженням, розробив алгоритми, а також програму Java для робочого столу та драйвери для USB-модемів, керуючи операційними системами Linux і Windows.
- Спеціалізується на апаратному забезпеченні, управлінні мережами, периферійним підключенням і виборі надійного обладнання для роботи 24/7.

Використовувані технології включають Ruby on Rails, Java, PostgreSQL, Heroku, CLAD Genius, RSpec, Redis, Sidekiq і USB-модеми. Додаток Rails успішно обробляв до 10 тисяч запитів на годину, демонструючи чудову масштабованість.

Аналітик

з 01.2011 по 07.2012 (1 рік 6 місяців)
SwapHigh, Львів (IT)

- Провів інтенсивне дослідження ринку для виявлення можливостей партнерства та пом'якшення цінового демпінгу конкурентів.
- Сплановані та виконані процеси автоматизації бізнесу, включаючи розробку веб-сайтів та організацію імпорту.
- Проводив поглиблений порівняльний аналіз для прийняття обґрунтованих рішень щодо нерухомості, розробки програмного забезпечення та рекламних стратегій.
- Виконував функції представника американського бізнесмена в Україні, керував торговими мережами та захищав інтереси партнерів.
- Керував продажами P2P у США та Україні.
- Керував інвентаризацією та часто подорожував для нагляду за операціями.

Навички:
- Дослідження та аналіз ринку
- Автоматизація бізнес-процесів
- Порівняльний аналіз
- Управління логістикою
- Управління продажами та партнерством
- Кризовий менеджмент
- Гарантія якості
- Планування та реалізація проектів.

Позаштатний консультант з технологій

з 01.2010 по нині (14 років 3 місяці)
Позаштатний консультант з технологій, Львів (IT)

- Проводив дослідження ринку та аналізував галузеві тенденції, щоб визначити можливості для бізнесу та розробити конкурентні стратегії для технологічних послуг
- Створив економічну/математичну модель рентабельності ремонту для оптимізації ціноутворення та максимізації прибутку
- Розвиток і підтримка відносин з місцевими та міжнародними постачальниками для забезпечення своєчасного та економічно ефективного придбання запчастин
- Використовував ментальні карти та аналіз робочого процесу для покращення операцій і оптимізації процесів для клієнтів
- Діагностика та ремонт апаратних і програмних проблем на смартфонах і комп’ютерах, а також створення та налаштування ПК відповідно до конкретних потреб клієнтів
- Консультування клієнтів щодо найкращих методів управління та підтримки їхніх технологій, а також рекомендовані оновлення та програмні рішення для покращення їхніх систем
- Розроблено спеціальні інструменти аналітики та автоматизації для оптимізації робочих процесів ремонту та підвищення ефективності

Освіта

Національний Університет "Львівська Політехніка"

Комп'ютерна Лінгвістика, Львів
Вища, з 2005 по 2009 (4 роки)

Програмування штучного інтелекту для створення програм-перекладачів.

Додаткова освіта та сертифікати

Курс Software as a Service онлайн в університеті Barkeley (Ruby Стайлгайди, Ruby on Rails, Скейлинг Веб Платформ).

2012

Математика в Arizona State University (онлайн) - англійською математика з азів до матаналізу

2018-2019

Аналітична Математика на MIT OCW і edX - англійською: Багатовимірний Матаналіз, Лінійна Алгебра, Дифрівняння.

2019-2020

Знання і навички

Користувач Internet Уміння аналізувати Ruby on Rails Програмування Ruby PostgreSQL RSpec MindManager Angular Vue.js UV-перетворення Математика Mind mapping

Знання мов

  • Англійська — вільно
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Привіт, я Сергій, розробник Ruby on Rails і архітектор веб-платформи, який захоплюється створенням і аналізом веб-стартапів. Маючи понад 9 років досвіду розробки програмного забезпечення, я мав можливість працювати над складними веб-додатками, починаючи від соціальних мереж і закінчуючи інвестиційними платформами.

Як людина, яка критично мислить і вирішує проблеми, я маю сильну здатність аналізувати та виявляти потенційні проблеми в проекті та розробляти рішення, які ефективно їх вирішують. Мій великий досвід роботи з моделюванням архітектури та бази даних, тестуванням модулів і функцій, інтеграцією API, системами профілювання та оптимізацією продуктивності дозволяє мені вчасно надавати високоякісні результати.

Окрім мого технічного досвіду, я вношу унікальний погляд на свою роботу завдяки моєму досвіду в комп’ютерній лінгвістиці та глибокому інтересу до математики. Я розробив різноманітні підходи та інструменти наукової аналітики, включно з картуванням розуму та різними типами діаграм, які допомагають мені планувати та візуалізувати складні проекти.

Наразі я працюю на повну ставку в Gotoinc, де я сприяв успішному розвитку та придбанню дуже успішної міжнародної інвестиційної платформи в нерухомість Update Capital для ринків США та Канади. Я добре знаю Ruby on Rails, PostgreSQL, AWS S3, Heroku, ActiveAdmin, Bitbucket, Capybara, DelayedJob, DeviceTwoFactor, Devise, Geocoder, JQuery, PDFTK, Puma, RSpec, Ruby, Seeds, Twitter Bootstrap і Webmock.

У вільний час я люблю складати інтелектуальні карти, вивчати математику та проводити час зі своїм котом Мусею. Якщо ви зацікавлені у співпраці або маєте запитання, не соромтеся зв’язатися зі мною.

Завантажити моє резюме: https://docs.google.com/document/d/1k2a4cxnga60qlxLPIKwaC3MbM33vMdpW/edit?usp=share_link&ouid=104554641446896904185&rtpof=true&sd=true

Ось моя ментальна карта Ruby Core:
https://drive.google.com/u/0/uc?id=1JzwF4SPqw0fztTfr9CRZGDT7GaKQH2S_&export=download
У мене їх багато.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: