Павло
Бар-менеджер
Контактна інформація
Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7687289/
Досвід роботи
Шеф-бармен
з 12.2024 по нині
(1 рік)
Not Only Wine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розроблення барного меню;
- Ведення обліку товару;
- Пошук та заключення договорів з постачальниками;
- Розроблення технологічних карт;
- Закупка товару;
- Навчання нових барменів;
- Майстер-класси з приготування напоїв;
- Оновлення сезонного меню;
- Навчання для персоналу;
- Проведення переобліку;
Бар-менеджер
з 10.2024 по 12.2024
(3 місяці)
Brussel, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розроблення барного меню;
- Оновлення-розширення пивної карти;
- Ведення обліку товару;
- Пошук та заключення договорів з постачальниками;
- Розроблення технологічних карт;
- Закупка товару;
- Навчання нових барменів;
- Майстер-класси з приготування напоїв;
Старший бармен/ Бар-менеджер/Менеджер залу
з 01.2024 по нині
(2 роки)
G-forte, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший бармен:
- Створення коктейльної та винної карти;
- Складання технологічних карт через програму Айко;
- Оновлення сезонного меню;
- Проведення майстер-класів з приготування коктейлів;
- Закупівля інгрідієнтів та постійний контакт с постачальниками;
- Проведення та зведення переобліку;
- Пошук нових постачальників та підбір ассортименту алкоголю та Б/А напоїв під задані критерії.
Менеджер:
- Робота з кассою программа Айко;
- Розрахунок гостей;
- Закупівля хозтоварів;
- Спілкування з гостями;
- Створення банкетного меню з гостями та підбір столиків;
- Резервування столів.
Старший бармен
з 06.2021 по 11.2023
(2 роки 6 місяців)
Park Willow, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Розроблення барного меню;
Оновлення по сезонності;
Створення технологічних карт;
Спілкування з постачальниками та закупівля інгрідієнтів;
Проведення та зведення переобліку.
Бармен
з 02.2018 по 04.2021
(3 роки 3 місяці)
Забой, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування коктейлів та Б/А напоїв за технологічними картами;
Проведення переобліку.
Додаткова освіта та сертифікати
Базовий курс сомільє
2025, 2 місяці
Знання і навички
- Відповідальність
- Здатність до навчання
- Привітність
- Доброзичливість
- Неконфліктність
- Приготування кавових напоїв
- Адаптивність
- Приготування коктейлів
- Контроль залишків
- Чесність
- R-Keeper
- Знання міцної групи алкоголю
- Міксологія
- Знання винної карти
- Iiko
- Лате-арт
- Висока працездатність
- Інвентаризація
- Комунікабельність
- Poster
- Старанність
- Дисциплінованість
Знання мов
Українська — вільно
Рекомендації
Мельник Анастасія Ігорівна
Керуючий рестораном, WeCafe
Додаткова інформація
Бажання розвиватись та створювати нове.