Резюме від 3 грудня 2022Файл

Василь

Керуючий закладом, менеджер відділу, керівник проєкту, завідувач виробництва

Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Василь Шаган
Дата народження: 5 квітня 1978
Місце проживання: м. Київ
Сімейний стан: одружений, двоє дітей.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
- Менеджер, начальник відділу, керівник проекту, керуючий закладом
Додатково
Наявність посвідчення водія категорії «В» (14 років досвід водіння ). Володію вільно комп’ютерними програмами: (R-Keeper,Compass, D-2,Microsoft Office,Profit, MMS, 1С,ФМС та іншими).
Професійний досвід
06.2021 - 05.2022 ТОВ «Фуд Ком»
- Завідувач виробництвом ТМ Велмарт «Кулінарія & Fast Food » Київ

11.2020 – 05.2021 ТОВ «Хелс Фуд»
- Керівник закладу «Пузата Хата» Київ

07.2020 - 11.2020 ТОВ «Ашан Гіпермаркет Україна
- Начальник відділу «Кулінарія та Ашан Кафе» Київ

10.2016 – 06.2020 «Меtro Cash & Carry Ukraine» LTD Київ
- Керівник відділу «Фаст Фуд»

09.2012 -11.2015 «UFC» LTD Київ
- Заступник директора ресторану - «KFC»

10.2009 – 09.2012 ТОВ «Чікен Київ» Київ
- Директор ресторану «Крила»

ТОВ «Агро Дім» Київ
06.2006-05.2009 - Керівник відділу з розвитку компанії «Печена Картопля»
07.2005-06.2006 - Директор ресторану «Печена Картопля»

ЗАТ « Швидко–Україна» Київ
11.2004-07.2005 - Директор ресторану «Швидко»
06.2001-11.2004 - Менеджер ресторану «Швидко»

Mc Donald’s Ukraine LTD Київ
12.2000-06.2001 - Працівник закладу ресторанного господарства
Посадові обов’язки
- Контроль якості товару, чистоти та культури обслуговування відвідувачів , дотримання всіх внутрішніх стандартів компанії. Підбір кадрів їх навчання та проведення атестаційної оцінки, керування колективами від 20 до 150 чоловік. Складання штатного розкладу. Касова дисципліна і первинна бухгалтерія. Проведення інвентаризації матеріальних цінностей. Організація та контроль роботи закладу (відділу) в сегменті : люди, продукція, обладнання, безпека та дотримання санітарно – гігієнічних норм за системою НАССР.
- Планування та контроль виконання бюджету операційного відділу . Організація і контроль за раціональним використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів. Рух товару та прибуток закладу (відділу), скорочення витратів , аналіз ефективності підприємства. Технологія і вихід продукції, складання технологічних карт,аналіз асортименту та продажів. Співпраця з сервісними компаніями по організації обслуговування технологічного обладнання.
- Проектування будівельної частини закладу,аналіз ринку нерухомості,пошук нових приміщень для закладів швидкого харчування. Заключення договорів оренди,підготовка дозвільної документації до офіційного відкриття.
- Проведення переговорів з потенційними покупцями бізнес пакету «Франчайзинг». Допомога покупцю франчайзингу «з нуля» в налагодженні процесів в контексті: люди,продукти,обладнання,безпека на робочому місці. Проведення аудиторських перевірок: оцінка, аналіз, підведення підсумків, рекомендації з приводу подальших дій.
Особисті якості
- Дисциплінований,пунктуальний,вимогливий,відповідальний і надійний. Швидко і легко адаптуюсь під різні процеси , трудолюбивий , комунікабельний, уважний до деталей . Професіональний підхід до розстановки пріоритетів та виконання задач вчасно, працювати незалежно і в команді,швидко засвоюю нові знання та застосовую їх на практиці. Вміння в короткі терміни перекваліфіковуватись в нову сферу діяльності, застосовуючи свій багатопрофільний досвід.
Інтереси
- Легка атлетика, футбол, бокс, автомобілі, рибалка.
Досягнення
- Посада заступника генерального директора мережі ресторанів швидкого харчування. Відкриття 20-ти закладів в Києві та регіонах України. Покращив товарообіг підприємства на 30%,скоротив текучість співробітників з 25 до 4 %.
Освіта
-2007 -2010 Національний університет харчових технологій (КВ№37577696)
Спеціальність: економіка підприємства. Кваліфікація: спеціаліст з економіки підприємства. Друга вища освіта.
-2001-2006 Національний педагогічний університет ім. М.П Драгоманова (КВ№29790452)
Спеціальність: педагогіка і методика середньої освіти, виробничі технології. Вища освіта.
- 1993 – 1996 Івано-Франківське вище художнє професійне училище №3 (ДК№001151)
Спеціальність: виробництво художніх меблів, спеціаліст 4-го розряду, верстатник деревообробних верстатів 3 -го розряду, повна загальна середньо спеціальна освіта.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Кандидати за містами

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: