Артем
Технолог м'ясопереробної промисловості
- Вік:
- 45 років
- Місто проживання:
- Рівне
- Готовий працювати:
- Житомир, Луцьк, Рівне, Тернопіль, Хмельницький
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7729171
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Дата рождения:
16 апр 1979
Регион:
Рівне
Возможность переезда:
Київ
Телефон(ы):
[
E-mail:
[
Технолог пищевого производства 35 000 грн.
Ключевая информация
Довгостроковий досвід роботи на мясопереробному підприємстві (більше 20-ти років);
• Сильний та досвідчений технолог з орієнтацією на впровадження на Підприємстві новітніх технологій та збільшення його прибутків;
• Професіонал з великим практичним досвідом на виробництві та управління;
• Вміння адаптувати технологію на Підприємстві під економічну та маркетингову політику підприємства;
• Наявність лідерських та управлінських навиків, що підтверджено успішним розвитком кар'єри головного технолога.
Опыт работы
Головний технолог
Лют 2001 - по сьогодні (20 років 10 міс)
ТОВ "Інус-ЛТД" ТМ "Тучинські Ковбаси"
Промышленность и Производство
1) Почав свою діяльність на підприємстві з посади комірника складу комплектуючих. Через півроку працював на посаді складача фаршу майже рік. Через два роки роботи на підприємстві вже виконував по черзі а то й суміжно обовязки майстра цеху, начальника виробництва, керівника відділу збуту. Трішки займався маркетиногм. На даний час займаю посаду Головного технолога.
2) Під час моєї діяльності на підприємстві наша продукція періодично приймала участь у різних конкурсах та відзначалася нагородами;
3) брав безпосередню участь у розробці фірмового брену та подальших ребрендінгах;
4) розробив свої ТУ для варених та напівкопчених ковбас;
5) У 2018 році приймав активну у часть у розробці та впровадженні системи НАССР на підприємстві (є сертифікат внутрішнього аудитора);
6) організовува роботу на підприємстві по схемі Приват-Лейбл для декількох замовників;
7) веду постійну роботу на підприємстві по застосуванню нових технологій та технік.
Образование
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького (Львів, Україна) (Львів)
Год окончания 2008
Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса спеціаліст
Київський Національний Авіаційний Університет (Київ)
Год окончания 2001
Радіоелектронне обладнання повітряних суден Виберіть рівень
Владение языками
Російська - вільно
Могу проходить собеседование на этом языке
Курсы, тренинги, сертификаты
Використання харчових добавок фірми "Рапс"(Кульмбах, Німеччина) рік закінчення 2015
Год окончания 2015
Використання харчових добавок фірми "Рапс"(Кульмбах, Німеччина)
рік закінчення 2015
продемонстровані нові харчові добавки фірми "Рапс" та нові технології їх застосування;
• було продемонстровано технології виготовлення традиційних Німецьких виробів;
• це обновило асортимент продукції та впровадило технології на Підприємстві.
Використання тваринних білків у м'ясопереробній галузі(Грастін, Данія)
рік закінчення 2012
розглянуто різні типи тваринних білків;
• в подальшому стало можливим застосувати ці білки на своєму підприємстів та покращити якісні та економічні показники продукції.
Дополнительная информация
Комп'ютерні навички
1) Володіння Word;
2) Володіння Exel;
3) працюю в 1с (блок виробництва);
Водійське посвідчення
Посвідчення категорії "В" та "С"
Свої пропозиції
Маючи багаторічний досвід роботи на мясопереробному підприємстві готовий поділитися цим досвідом з людьми, які відкривають (чи думають відкривати) мясопереробне підприємство та очолити виробництво на ньому.
Інші резюме цього кандидата
50 000 грн
Житомир, Рівне, ще 2 міста
Вища освіта · Повна зайнятість
- Головний технолог, ТК, 23 роки 3 місяці
Схожі кандидати
Технолог харчової промисловості
Луцьк
Інженер-технолог виробництва харчової промисловості
Хмельницький
Технолог харчової промисловості
Житомир, Львів
,
ще 2 міста
Інженер-технолог харчової промисловості
20000 грн, Хмельницький
Технолог харчової промисловості, розробник
Дніпро, Івано-Франківськ
,
ще 7 міст
Технолог харчової промисловості
Житомир