Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Сергій

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Буковель, Дніпро, Івано-Франківськ, Київ, Кривий Ріг, Львів, Одеса, Тернопіль, Ужгород, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф- кухар

з 09.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
Заклади, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухня «під ключ»
Розробка і впровадження меню
Облік і ребрейдинг виробництва ( напівфабрикати, випічка, кулінарія)
Розробка концепції кухні
Планування і запуск ресторанів та кафе

Шеф кухар

з 09.2021 по 10.2022 (1 рік 1 місяць)
Анчоусна від Черноморки, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний спектр управління кухнею
Контроль якості
Організація безперебійної роботи кухні
Формування команди та навчання персоналу
Управління та переоблік товарними залишками

Шеф кухар

з 01.2021 по 09.2021 (8 місяців)
Особистий шеф кухар, Дніпро (Приватні особи)

Організація щоденного харчування сім'ї,
персоналу та гостей, підготовка святкових та банкетних заходів.

Шеф кухар

з 01.2020 по 12.2020 (11 місяців)
Smokers Street, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація виробничих процесів
Постійна розробка та впровадження нових страв/меню
Контроль приготування страв згідно технологічних карт
Формування команди, навчання персоналу кухні
Контроль якості продукції /страв
Управління та переоблік товарними залишками
Контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм

Шеф кухар

з 03.2019 по 12.2020 (1 рік 9 місяців)
Околица, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

з 09.2017 по 12.2017 (3 місяці)
Ресторан Танго, Алвор (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф кухар

з 01.2017 по 01.2018 (1 рік)
Любовь и Голуби, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

з 06.2016 по 09.2017 (1 рік 3 місяці)
Ричка, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Харківський державний университет харчування торгівлі

Харчові технології, Харків
Вища, з 2012 по 2016 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Ukrainian Gastro Show 2020

1

Ukrainian Gastro Show 2021

1

Чемпионаты Украины по кулинарии в Харькове и Херсоне 2019

1

Знання і навички

Кулінарія Здатність до навчання Організованість Розробка меню iiko Складання технологічних карт Poster

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Функціональні обов'язки:
•Оперативне управління та навчання персоналу.
•Розробка меню за умов свіжих кулінарних тенденцій
• Аналіз продажів (моніторинг).
•Підвищення рентабельності підприємства.
•Контроль продукції, що надходить і виходить.

Особисті якості:
Комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, спрямованість результат, лідерство, ініціативність, активна життєва позиція

Золотий та бронзовий призер кулінарних кубків 2019 (Східний регіон Харків). (Кубок вогню Херсон)

Схожі кандидати

Шеф-кухар
Ужгород

Шеф-кухар
40000 грн, Київ

Шеф-повар
40000 грн, Дніпро

Шеф-кухар
45000 грн, Київ

Шеф-кухар
Київ, Інші країни

Шеф-повар
Одеса

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: