Резюме від 12 жовтня 2022

Сергій

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дніпро, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Львів, Одеса, Харків, Хмельницький, Чернігів, Яремче

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Шеф кухар

з 09.2021 по 10.2022 (1 рік 1 місяць)
Анчоусна від Черноморки, Кривой Рог (Рыбный ресторан)

Шеф кухар

з 01.2021 по 09.2021 (8 місяців)
Особистий шеф кухар, Днепр (Част.дом)

Організація щоденного харчування сім'ї, персоналу та гостей, підготовка святкових та банкетних заходів.

Шеф кухар

з 01.2020 по 12.2020 (11 місяців)
Кафе - Кальянная, Кривой Рог (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 03.2019 по 12.2020 (1 рік 9 місяців)
Околица, Кривой Рог (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 09.2018 по 05.2019 (8 місяців)
Любовь И Голуби, Кривой Рог (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар

з 08.2018 по 12.2018 (4 місяці)
Авиатор, Порторож (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф кухар

з 09.2017 по 12.2017 (3 місяці)
Ресторан Танго, Алвор (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 06.2016 по 09.2017 (1 рік 3 місяці)
Ричка, Кривой Рог (Гостинично-ресторанный бизнес)


Освіта

Харьковский государственный университет питания и торговли

Пищевые технологии, Харьков
Вища, з 2012 по 2016 (4 роки)


Додаткова освіта

  • Ukrainian Gastro Show 2020 (1)
  • Ukrainian Gastro Show 2021 (1)
  • Чемпионаты Украины по кулинарии в Харькове и Херсоне 2019 (1)

Професійні та інші навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    Навыки работы с компьютером
    Windows, MS Office, Internet, e-mail. Разбираюсь в офисной технике.
  • Повар, Су-шеф, Шеф-повар (10 років досвіду)
    Просунутий, використовую в даний час.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Функциональные обязанности:
•Оперативное управление и обучение персонала.
•Разработка меню с условием свежих кулинарных тенденций
•Анализ продаж (мониторинг).
•Повышение рентабельности предприятия.
•Контроль приходящей и выходящей продукции

Личные качества:
Коммуникабельность, ответственность, целеустремленность, направленность на результат, лидерство, инициативность, активная жизненная позиция.

Член Перовой ассоциации шеф поваров Украины.
Золотой и бронзовый призер кулинарных кубков 2019 (Восточный регион Харьков). (Кубок огня Херсон)

Хобби:
Путешествия,активный отдых, музыка, кино.


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: