• Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7891248/

Директор, начальник, регіональний, територіальний представник

Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Бабінецький Віталій Васильович 09/09/1981 р.н.
Адреса: 58000, м.Чернівці, вул.Головна, 275-А
Тел.моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Резюме
У 2003 році закінчив Київській національний аграрний університет, факультет економічний, спеціальність – облік та аудит, диплом спеціаліста. З 2004 по 2007 роки працював в департаменті житлово-комунального господарства міської ради на посаді головного спеціаліста відділу капітального будівництва. До обов’язків роботи входило: контроль якості та повноти виконаних ремонтних робіт з капітальних та поточних ремонтів доріг та бюджетних установ, прийом та здача об’єктів в експлуатацію. 2007 – 2008 роки – Контрольно-ревізійне управління м. Чернівці, посада – контролер – ревізор. Здійснював проведення інвентаризації, списання ПММ, перевірку капітальних ремонтів та будівництва, а саме об’єми робіт, акти виконаних робіт на предмет дотримання ДБН, акти прихованих робіт, машинимеханізми тощо; З 2008 по 2011роки працював в Дністровсько-Прутському басейновому управлінні водних ресурсів на посаді головного спеціаліста відділу технічного нагляду за капітальним будівництвом. В обов’язки входило:
• здійснення технічного нагляду за капітальним будівництвом;
• контроль та перевірка фактично-виконаних робіт;
• перевірка актів виконаних робіт на дотримання ДБН;
• ведення проектної та кошторисної документації;
• здача об’єктів в експлуатацію.
З 2011 по 2015 роки працював в Шевченківській районній у м. Чернівці раді на посаді начальника відділу управління житлового господарства району. Здійснював розгляд звернень громадян району, контроль діяльності роботи КЖРЕП та ПП району, проведення нарад та зустрічей з мешканцями району, здійснював заходи щодо виконання діючих програм з збереження житлового фонду району. Був секретарем постійно діючої комісії з перевірки технічного стану житлових будівель та споруд району.
З 2015 по 2016 рік працював на приватній фірмі “Якобз Україна” на посаді торгового представника. Обов’язками було: • забезпечення ефективної представленості торгових марок компанії у торгових точках;  виконання планів продажу продукції;  аналіз та контроль дебіторської заборгованості;  аналіз показників та виконання плану продажу продукції;  ведення звітності.
2016-2017 роки працював на посаді торгівельного представника “ТОВ Рома”. В функціональні обов’язки входило виконання планів та поставлених задач, здійснення мерчендайзингу, проведення акцій та контроль дебіторської заборгованості.
2017-2018 роки представляв інтереси компанії Nestle по Чернівецькій області на посаді територіального менеджера. В обов’язки входило: пошук та залучення клієнтів до співпраці, контроль функціональних обов’язків дистриб’ютора, контроль дебіторської заборгованості, оформлення договорів щодо співпраці клієнт-дистриб’ютор, розробка та організація акцій з метою підвищення продажів, розробка систем мотивацій для працівників дистриб’ютора з метою підвищення рівня заробітної плати за рахунок об’єму продажів.
2018-2019 роки перебував на посаді директора приватної фірми «Dolce Aroma». До обов’язків даної посади входило: розширення клієнтської бази, заключення договорів співпраці, контроль дебіторської заборгованості, проведення презентацій, розрахунок собівартості продукції, ведення звітності продажів, тощо. Даним підприємством здійснювало свою діяльність в м.Чернівці, Чернівецькій області та частково Івано-Франківській.
2019-2021 роки працював торговим представником компанії VIPcafe по Чернівецькій та Івано-Франківській областях. В обов’язки входило залучення нових клієнтів до співпраці, розвиток нових брендів продукції на ввіреній території, контроль дебіторської заборгованості, здійснення мерчандайзингу, розробка та впровадження акцій тощо.
З 2021 року по теперішній час працюю начальником дільниці №3 комунального підприємства «Містосервіс». Дане підприємство здійснює управління та надання послуг з ремонту та утримання житлового фонду району та прибирання прибудинкових територій. В підпорядкуванні перебуває більше 30 людей.
Як спостерігач неодноразово брав участь у виборчих кампаніях по виборах Президента України і депутатів до Верховної Ради і місцевих рад. Вільно володію українською і російською мовами, удосконалюю англійську, працюю на комп’ютері (Word, Excel, тощо), маю водійські права та власне авто (стаж водіння понад 10 років). Займаюсь творчими роботами та спортом. Одружений. Комунікабельний, відповідальний, володію гарними організаційними здібностями, порядний, готовий самоудосконалюватись, вмію працювати в колективі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: