• PRO

Василь

Керівник ресторану

Вік:
31 рік
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник ресторану

з 03.2021 по нині (4 роки)
Білий Налив, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник

з 07.2019 по 03.2020 (8 місяців)
PromBar&Food, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НУ "Львівська політехніка"

Паливна енергетика, Львів
Вища, з 2012 по 2016 (4 роки)

Додаткова інформація

Досвід роботи
*від офіціанта до бармена, від адміністратора до керівника,
на керівній більше 7 років

1 рік
Керівник • Бар-готель “Кондрат”, м. Калуш, запуск закладу під ключ.
1 рік
Керівник • Піцерія “TiAmo”, м. Калуш, запуск закладу під ключ.
1 рік
Менеджер бару • ГРК “Radisson Blu Resort”, с. Поляниця
3 роки
Керівник • Паб “Maxwell”, м. Калуш, ре-запуск закладу під ключ.
1 рік
Керівник • “PromBar&Food” - Promprylad Renovation, м. Івано-Франківськ
По цей час
Керівник • Співвласник • Бар “Білий Налив”, м. Івано-Франківськ

Освіта
НУ “Львівська Політехніка”, м. Львів
•Інженер-технолог хімічного виробництва

Навички
Управління та підбір персоналу, запуск закладу з нуля, сервіс постановка, фінансове планування та звітність, нормативна документація, організація подій, НАССР, делегування задач, офісні та графічні програми, *емоційний інтелект.

Чому саме я ?
Успішний досвід керівництва, знання процесу на будь якій позиції ресторану чи готелю, прогресивні навички менеджменту персоналу, створення корпоративної культури, *постійний саморозвиток.
Заробітна плата за системою ставка + % від чистого прибутку та бажання стати партнером компанії, що гарантує результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: