Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 липня 2022 Файл

Марина

Продавец-консультант

Місто:
Славута

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме: Берестова Марина від 20.03. 22. р
м. Славута, посада: продавець-касир, досвід роботи: 1,5 роки, освіта вища неповна;
вік: 22 роки, сімейний стан: неодружена, дітей: не маю, пройшла повний курс вакцинації;
viber: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); gmail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); instagram: berestovam609;
Освіта: У 2017 р. закінчила Миньковецький навчально-виховний комплекс з атестатом про повну загальну освіту. В цьому ж році вступила у Новочорторийський фахово-економічний аграрний коледж на спаціальність "Ветеринарна медицина". У 2020 р. закінчила коледж з дипломом фельдшера ветеринарної медицини.
Досвід роботи: З липня 2020 р. - по липень 2021 р. працювала на посаді продавець продовольчих товарів у "ТЗОВ Арго-р" супермаркеті Спар що знаходиться за адресою м. Луцьк, вул Львівська 61. З серпня 2021 р.- по лютий 2022 р. працювала на посаді продавець непродовольчих товарів касир у "ТОВ РУШ" магазин Єва 790 що знаходиться за адресою м. Житомир, проспект Миру 15а.
Про себе: Вільно володію українською рідною мовою, посередньо англійською, вивчала латинську. Мені подобається спілкуватись з людьми і я готова завжди прийти їм на допомогу. У вільний час читаю книги, катаюсь на роліках, надаю перевагу рухливому способу життя. Шкідливих звичок не маю.
На даний час шукаю роботу продавця-касира із зарплатою від 8 до 9 тис. гривень у місяць. З радістю розгляну усі цікаві вакансії, тому готова навчатись та розвиватись, до роботи відношусь відповідально. Якщо вас зацікавило моє резюме зверніться будьласка за телефоном [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). Дякую за відгук:-)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: