Резюме від 19 травня 2024

Тетяна

Шеф-кондитер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 05.2023 по 05.2024 (1 рік)
Rems coffee shop, Румунія, Тімішоара (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття нових кавʼярень та кондитерсього цеху, їх будівництво та робота з архітекторами.Робота з необхідною документацією для відкриття, пошук персоналу та навчання персоналу, пошук дистрибʼюторів, необіхідноі якісної сировини та продуктів, контроль якості та функціонування кавярянь і кондитерського цеху. Розробка технологічних карток десертів, сендвічів, салатів та меню сніданків. Аналіз продажів і робота із системою «iiko», контроль с/с. Впровадження акцій та пропозицій щодо діючого меню для збільшення продажів.

Інженер-технолог 3кат.

з 06.2022 по 02.2023 (8 місяців)
Кондитерська Корпорація ROSHEN, Київ (Харчова промисловість)

Бренд Шеф кондитер

з 07.2021 по 07.2022 (1 рік)
La Famiglia, м.Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф кондитер

з 01.2020 по 01.2021 (1 рік)
Marriott hotels, Батумі, Грузія (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кондитер

з 10.2017 по 12.2019 (2 роки 2 місяці)
Hilton hotel, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Національний університет харчових технологій

Готельно-ресторанна справа, Киев
Вища, з 2012 по 2019 (7 років)

Додаткова освіта та сертифікати

HACCP

2020 рік, 1 місяць

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Грузинська — початковий
  • Румунська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: