Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 липня 2023 PRO

Илья

Торговый представитель с авто, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Промоутер

з 09.2020 по 11.2020 (2 місяці)
MARWEL, Суми (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Консультація споживачів стосовно асортименту компанії безпосередньо на торговій точці. Проведення запланованих маркетингових заходів (промо акції) з метою стимулювання покупок. Звільнився, бо це був коротко часовий проєкт і він закінчися.

Продавець консультант

з 02.2015 по 01.2016 (11 місяців)
Епіцентр (Роздрібна торгівля)

Освіта

Полтавський економічний університет

Товарознавство, Суми
Вища, з 2015 по 2018 (3 роки)

Дистанційно здобув освіту "товарознавство в сфері коммерційної діяльності". Також, за часів навчання самостійно опановува сучасні техніки продажу такі як: "система 7+8 прямі продажі", 4 єтапи подолання заперечень.

Сумський кооперативний технікум.

Товарознавство та коммерційна діяльність, Суми
Середня спеціальна, з 2013 по 2016 (3 роки)

Під час начання паралельно здобув робітничу професію: "продаець продовольчих і не продовольчих товарі 4-тої категоріі" підтвердждену сертифікатом отриманим разом з дипломом технікуму.
В програму начання, також входили такі напрямки як: бухгалтерський облік, адміністрування підприємств оптової і роздрібної торгівлі, технології складьського зберігання товарів, складьський документо-обіг, основи управління підприємств оптової торгівлі (склади оптові бази), загальний менеджмент.

Додаткова освіта та сертифікати

Самостійно опановував онлайн курс: "упраління - як створити сильну команду".

2017, 2 місяці

Знання і навички

Користувач ПК Windows Linux Adobe Photoshop Адміністрування TeamViewer LAN Обслуговування оргтехніки Vegas

Знання мов

  • Польська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Нажаль через дивні вимоги до кандидатів в нащій країні, коли роботодавці шукають "спеціаліста 25-30 років, зі стажем 10", не мав можливості по працювати саме торговим представником. Про те, маю великий практичний досвід роботи на посадах: продавця, мерчендайзера, промоутера, прямі продажі, і ще багато можу перерахуати. Бо знаходжусь в постійному пошуку способів отримання практичних і безпосередньо актуальних знань в галузі.
Самостійно поглиблюючи вже набуті знання про асортимент та вдосконалюючи навички. Мій дивіз по життю : "Найкращі знання - здобуті на практиці."
Моїми улюбленними, е такі товарні групи:
- Акцизні товари: тютюн, алкоголь.
- Електроніка: смартфони, комп'ютери та їх аксесуари, також сюди можу додати єлектронні сигарети бо в першу чергу це всеж таки девайс.
- Електро інструмент.
- Будівельні матеріали.
З кожним пунктом данного списку маю практичний досвід роботи з кінцевим споживачем, маю власні наробки (спічі) для впевненого подолання заперечень та техніки презентації товару безпосередньо споживачеві. Також в данних категоріях маю власний досвід єксплуатації/ спожиання, зазначенних тварних груп, непогано орієнтуюсь у данних напрямах ринку.
На останок, маю права кат "В" та власне авто DACIA SANDERO (БЕНЗИН 1,2) стаж безаварійного водіння 3 роки. Тож маю надію що все вищще вказанне буде достатьнім приводом щоб поспілкуатись зі мною особисто, а можливо, і дати шанс молодому та амбітному спеціалісту, розкритись і реалізувати свій потенціал саме у ващій фірмі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: