• Файл

Галина

Технолог, директор відділу якості

Вік:
42 роки
Місто проживання:
Дрогобич
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ткачук Галина

Технолог харчового виробництва
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
т: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м. Дрогобич, Україна
14.07.1982 р.н.

Освіта вища:Львівський Національний Університет ім. І. Франка, біологічний факультет, біолог і хімік

Сертифікат : « Система менеджменту безпечності харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі ISO22000:2018» (19.04.2022р)

Сертифікат проходження навчання ISO/FSSC22000. Система управління
безпечністю харчових продуктів. Курс для внутрішніх аудиторів

Сертифікат «практичні аспекти розроблення та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР»

Досвід роботи:
2007-2008 - лаборант хіміко-бактеріологічної лабораторії на молочному заводі
2008-2013 - начальник лабораторії на молочному заводі(технолог виробництва)
З 2013 ..по сьогодні - начальник лабораторії на підприємстві по виготовленню води ( технолог і начальник виробництва)
Додаткова робота : Запуск виробництва на заводі по виготовленню алкогольної продукції (створення виробничих приміщень, лабораторії щодо відповідності до міжнародних стандартів, розробка документів згідно вимог міжнародних стандартів НАССР, ISO/FSSC22000, сертифікація) , налагодження самих ліній виробництва ( асортимент більше 30 видів).

Професійні навички:
Організація лабораторія харчового виробництва:
Організація лабораторії: налагодження роботи, контроль проведення відбору проб, налагодження технологічного процесу, контроль вхідної сировини та готової продукції
Робота з рекламаціями
Розробка документів та впровадження системи управління якості
Проведення валідації аналітичних методик, процесів виробництва, процесів очистки технологічного обладнання
Проведення внутрішніх аудитів
Навчання персоналу лабораторії
розробка і впровадження систем НАССР, ISO/FSSC22000
Організація та запуск виробництва:
Організація та запуск виробництва
Розробка і впровадження нових видів продукції
Управління та навчання персоналу
Введення технічної документації, ТУ,ТІ, рецептур
Контроль,удосконалення та оптимізація технологічних процесів
Контроль якості готового продукту
Сертифікація підприємства згідно міжнародних стандартів

Розгляну вакансії:
-начальник виробництва
-начальник виробничої лабораторії,
-технолог харчового виробництва
- директор з якості

Послуги онлайн (технолог, директор відділу якості, начальник лабораторії)
-розробка документів і впровадження міжнародних стандартів якостіі безпеки харчових продуктів відповідно до вимог НАССР, ISO 9001, ISO/FSSC22000
-підготовка підприємства до проходження аудитів
- організація процесів і підготовка підприємства до сертифікації на відповідність вимогам європейських регламентів і директив для отримання права експорту в країни ЄС;
-розробка і консультація по створенню виробничих приміщень харчових підприємств ,згідно вимог міжнародних стандартів,
-написання ТУ іТІ, інструкцій, тощо
-консультації по технології виробництва, якості, лабораторії

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: