Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 лютого 2023 Файл

Олена

Медсестра, рентген-лаборант

Вік:
37 років
Місто:
Новояворівськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Шинкарук Олени Володимирівни ( прізвище при народженні – Футорянова, після першого шлюбу в 2005 році – Сапова, в 2011 році після другого шлюбу - Шинкарук).

Народилася 03 червня 1986 року в селі Крива Пустош Братського району Миколаївської області. Проживає за адресою: вулиця Степова, будинок,10, смт.Єланець, Вознесенського району Миколаївської області. Офіційно зареєстровано шлюб з Шинкарук Валерієм Миколайовичем, 07.01.1991 року народження. Має двох доньок: Діана – 2007 року народження та Дарина – 2012 року народження.

Освіта

В 2004 році закінчила Первомайське медичне училище за спеціальністю «Сестринська справа» та здобула кваліфікацію медичної сестри.
З цього ж року розпочала свою трудову діяльність в Єланецькій центральній районній лікарні на посаді медичної сестри гінекологічного відділення.
В 2009 році пройшла місячні курси удосконалення при Миколаївському медичному коледжі за спеціальністю «Організація охорони здоров'я» та одноденний семінар з невідкладної медичної допомоги на догоспітальному етапі у навчально-тренувальному відділі територіального Центру екстренної медичної допомоги в Миколаївській області, де отримала посвідчення № 1474.
16 вересня 2009 року пройшла атестацію ,де присвоєно другу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Сестринська справа». До 2015 року працювала на основній посаді та за сумісництвом( на період відпусток медичних працівників) на посадах старшої медичної сестри, медичної сестри терапевтичного відділення, медичної сестри консультативної поліклініки, хірургічного відділення.
В зв'язку із виробничою необхідністю та реорганізацією закладу охорони здоров'я в 2016 році була направлена на курси спеціалізації за спеціальнстю «Рентгенологія», та переведена на посаду рентген-лаборанта консультативної поліклініки. В 2021 році присвоєна друга кваліфікаційна категорія за спеціальнстю «Рентгенологія». Праюючи рентген-лаборантом продовжувала працювати за сумісництвом на посадах медичних сестер терапевтичного, хірургічного, акушерсько-гінекологічного відділень та консультативної поліклініки, щоб не втратити навики роботи за спеціальністю «Сестринська справа».

Особисті якості:
Стресостійкість, вміння виконувати монотонну роботу, працьовитість, чуйність, відкритість, вміння спілкуватися з людьми та розташовувати до себе, дружелюбність, вміє тримати свої емоції під контролем, акуратність, відповідальність, пунктуальність, уважність, порядність. Має швидку здатність до навчання і енергійність.
Навички
Вміння заповнювати медичні документи, а також працювати з "офісними" програмами на комп'ютері. Вміння якісно проводити внутрішном’язові, внутрішновенні та підшкірні маніпуляції, надати пацієнту консультацію, зробити перев'язку. Має досвід проведення профілактичних оглядів. Знання комп'ютера на рівні просунутого користувача, знання в області медичного законодавства та санітарії, навички роботи з медичною апаратурою.

Схожі кандидати

Медсестра
Новояворівськ, Яворів

Медична сестра
Новояворівськ, Львів, Яворів

Медсестра
15000 грн, Новояворівськ

Хімік, лаборант
Новояворівськ

Медсестра
Новояворівськ

Лаборант
15000 грн, Новояворівськ, Яворів

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: