• PRO

Олексій

Шеф-повар

Вид зайнятості:
повна, неповна
Зарплата:
55 000 грн/міс
Вік:
25 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буковель, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 02.2025 по нині (5 місяців)
Fibonachi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

«Відкриття ресторану з нуля. Розробка нових авторських позицій у меню.
Підбір та навчання команди професіоналів.»

Шеф-повар

з 01.2023 по 02.2025 (2 роки 1 місяць)
Idealist, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Контроль закупки продукції, контроль якості продукції, прийом продукції, складання заявки продукції
2.участь в проробках нових страв і оптимізація існуючих.
3.Проведення гастрономічних вечерь
4.Навчання персонала кухні
5.Приготування страв згідно технологічних карт та норм
6.Контроль та забезпечення санітарних норм
7.Керування та організація роботи виробництва продукції на інші точки мережі, контроль.

Су-шеф

з 10.2022 по 03.2023 (5 місяців)
Phoenix, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Пророботка нового меню
Контроль качества
Складання тех карт
Взаємодія з постачальниками

Шеф повар

з 10.2020 по 10.2022 (2 роки)
Компот, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Пророботка нового меню
• Підбір персоналу
• Складання заявок на закупівлю продуктів
• Контроль якості страв, що видаються в зал
•навчання персоналу.

Су-шеф

з 04.2019 по 09.2020 (1 рік 5 місяців)
Компот, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Навчання персоналу.
•Складання заявок на закупівлю продуктів
•Контроль якості страв, що видаються в зал

Старший зміни

з 09.2018 по 04.2019 (7 місяців)
Meydan restoran, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Взаємодія з персоналом
• Контроль якості сировини на підприємстві

Кухар

з 05.2017 по 07.2018 (1 рік 2 місяці)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Київське вище професійне училище харчових технологій та рестороного сервісу

Кухар 5 розряду ., Київ
Середня спеціальна, з 2017 по 2021 (4 роки)

Знання і навички

  • Організованість
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Європейська кухня
  • Готування піци
  • Українська кухня
  • Неконфліктність
  • Комунікабельність
  • Стресостійкість
  • Пакування готової продукції
  • Готування на мангалі

Додаткова інформація

Шукаю нових викликів у кулінарії — не звик залишатися в зоні комфорту, прагну до кулінарних пригод.

Маю особливий інтерес до української народної кухні. Готовий взяти на себе повну відповідальність за складання меню відповідно до концепції ресторану, підбір персоналу та контроль якості приготування страв.

Активно залучаюсь до розвитку закладу. Маю досвід в організації гастро-вечорів і готовий застосовувати свої навички для створення унікальних гастрономічних вражень.

Кандидати за містами