Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 березня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/8987839

Бухгалтер, менеджер

Місто:
Калуш

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний менеджер

з 12.2022 по нині (1 рік 4 місяці)
Фінанси, банки, страхування

Провідний менеджер з роздрібного бізнесу Центрального Калуського відділення Райффайзен Банку(01.12.2022 по теперішній час). В мої обов’язки входить: залучення клієнтів, продаж та обслуговування депозитів, продаж беззаставних кредитів та їх обслуговування, обслуговування карткових та поточних рахунків, залучення на обслуговування клієнтів-юридичних осіб, інкасування чеків, робота з векселями, виконання касових операцій, продаж банківських металів та монет, робота з грошовими переказами, виконання валютних операцій, операцій з нерезидентами, валютний контроль в межах наданих повноважень, здійснення фінансового моніторингу, тощо.

Головний економіст

з 02.2020 по 12.2022 (2 роки 10 місяців)
АТ Райффайзен Банк, Калуш (Фінанси, банки, страхування)

До моїх обов’язків входить комплексне банківське обслуговування діючих клієнтів фізичних та юридичних осіб, залучення нових клієнтів, контроль за дотриманням планових показників діяльності, супровід касових операцій.

Аналітик

з 03.2018 по 02.2020 (1 рік 11 місяців)
ГУ ДПС в Івано-Франківській області, Івано-Франківськ (планування контрольно-перевірочної роботи головного управління державної податкової служби у Івано-Франківській області)

відбір ризикових платників податків та включення їх до плану-графіку проведення планових, позапланових та фактичних документальних перевірок, схематичне відображення даних діяльності, аналіз вже проведених перевірок, контроль сплати за результатами актів перевірок, судовий супровід актів, по яких є заперечення, аналіз поданої звітності та сплат в розрізі податків, робота у системі податковий блок

Приватний підприємець

з 05.2009 по 03.2018 (8 років 10 місяців)
самозайнята особа, Калуш (Адміністратор торгового закладу)

До моїх обов’язків входило підбір працівників, стажування, ведення бухгалтерського та податкового обліку, подання звітності по господарській роботі та виконання завдань керівника.

Бухгалтер

з 06.2002 по 05.2009 (6 років 11 місяців)
ВАТ ОРІАНА, Калуш (Бухгалтер, заступник головного бухгалтера)

Прийнята на роботу помічником бухгалтера, офіс-менеджером. Через рік працювала головним бухгалтером ТОВ «Технопласт», заступником головного бухгалтера ВАТ «Оріана». До моїх обов’язків входило інвентаризація ТМЦ та основних фондів, нарахування заробітної плати, вела роботу у архіві, проводила звірки з контрагентами та вела первинну документацію по виписці накладних на реалізацію готової продукції.

Освіта

ЛДАУ (Львівський державний аграрний університет)

Менеджмент організацій, Львів
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

кваліфікація – спеціаліст, менеджер зовнішньоекономічної діяльності. Під час навчання отримала третє місце на конкурсі дипломних робіт серед бакалаврів, який проводився ректором університету ім.. І.Франка, отримала диплом з відзнакою.

Додаткова інформація

Вмію водити автомобіль, є водійські права. Впевнений користувач пакету MS Office, працюю з великими об’ємами інформації, комунікабельність. Вмію слухати і швидко вчусь, йду на компроміси, але й відстоюю власну думку. Люблю аналітичну роботу та спілкування з людьми. До роботи ставлюся максимально відповідально. Хочу працювати в дружньому колективі та мати можливість кар’єрного росту.

Схожі кандидати

Бухгалтер, менеджер
15000 грн, Калуш, Дистанційно

Менеджер, бухгалтер, економіст
Калуш

Менеджер по продажам, бухгалтер
20000 грн, Калуш, Дистанційно

Бухгалтер, економіст, менеджер
15000 грн, Калуш, Дистанційно

Помічник бухгалтера, менеджер
Калуш, Рожнятів

Бухгалтер, менеджер, економіст
20000 грн, Калуш, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: