Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 липня 2022 PRO

Андрiй

Директор елеватора, ХПП

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дистанційно, Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора " Хлiбоприймального пiдприємства"

з 09.2014 по 09.2016 (2 роки)
ДПЗКУ, фiлiя ПАТ" ДПЗКУ " " Криворiзьке ХПП ", Кривий Ріг (АПК. Зберiгання та переробка зернових та олiйних культур.)

Здiйснення контролю за виробничо-технiчною та господарською дiяльнiстю пiдприємства (пiдприємство складається з двох виробничих дiлянок: Пичугинська ВД та Гейкiвська ВД, вiдстань мiж дiлянками 65 км,загальна ємнicть одночасного зберiгання 39000 тн).Робота з державними установами i контролюючими органами,з сiльгоспвиробниками та зерновими трейдерами в регiонi.

Директор " Хлiбоприймального пiдприємства"

з 06.2013 по 11.2013 (5 місяців)
ДАК " Хліб України ". ДП ДАК "Хлiб України" "Криворiзьке ХПП", Кривий Ріг (АПК.Зберiгання та переробка зерновых та олiйних культур.)

Керiвництво пiдприємством(пiдприємство складається з двох виробничих дiлянок: Пичугинська ВД та Гейкiвська ВД. Загальна ємнiсть одночасного зберiгання 39000 тн.,вiдстань мiж дiльницями 65 км).Планування,органiзацiя i контроль роботи елеватора. Складання бюджету роботи складського господарства. Здiйснення фiнансово - господарської та виробничо-технiчної дiяльностi пiдприємства. Спiвпраця з державними установами та контролюючими службами.
Взаємодіяв з сiльгоспвиробниками та зерновими трейдерами в регiонi,з метою залучення нових поклажодавцiв.За цей період здійснив заготівлю раніх зернових на рівні 10000 тн,погасив заборгованність підприємства за електроенергію,було скорочено заборгованність підприємства по податкам та заробітній платі.

Директор " Хлiбоприймального пiдприємства"

з 10.2011 по 12.2012 (1 рік 2 місяці)
ДАК " Хліб України ". ДП ДАК "Хлiб України" "Криворiзьке ХПП", Кривий Ріг (АПК. Зберiгання та переробка зерновых та олiйних культур.)

Керiвництво пiдприємством (пiдприємство складається з двох виробничих дiльниць: Пичугинська ВД та Гейкiвська ВД,вiдстань мiж дiльницями 65 км.Загальна ємнiсть одночасного зберiгання 39000 тн).Планування,органiзацiя i контроль роботи елеватора.
Складання бюджету роботи складського господарства. Здiйснення фiнансово-господарської та виробничо-технiчної дiяльностi пiдприємства. Спiвпраця з державними установами та контролюючими службами.
Взаємодіяв з сiльгоспвиробниками та зернотрейдерами в регiонi,з метою залучення нових поклажодавцiв,в наслідку чого загальна заготівля зернових та олійних у 2011-2012 МР склала 22000тн.
Ініціював та сприяв встановленню програмного забезпечення 1С Елеватор, з подальшим навчанням персоналу для роботи в цій програмі. Програму встановлювала фірма ТОВ СофтІнформ, м.Дніпропетровськ.

Менеджер з постачання

з 04.2009 по 01.2011 (1 рік 9 місяців)
"Приднiпровська Аграрна Група" ТОВ, Дніпропетровськ (Сільське господарство, агробізнес)

2009-2010г.г. Закрiплене пiдприємство - "Новоолексiївський елеватор"(загальна ємнiсть 80 тис.тн), Херсонська обл., Генiчеський р-н, смт.Новоолексiївка.Здiйснював закупiвлю зернових та олiйних культур на елеваторi у сiльгоспвиробникiв Генiческого,Новотроїцького
та Новоiванiвського районiв,постiйно контактував з районими адмiнiстрацiями,ciльгоспуправлiннями,карантиною инспекцiєю,залучав нових поклажодавцiв.В результаті вдалося збільшити завантаження підприємства майже у двічі, до 50000 тн.
2010-2011г.г. Органiзацiя закупiвель зернових та олiйних культур у сiльгоспвиробникiв(фермери,агроформування) самовивозом та на елеваторах Днiпропетровської обл.(Нiкопольский,Апостоловський ,Широкiвський,Криворiзький та Софiївський р-ни).

Регiональний менеджер

з 06.2000 по 10.2007 (7 років 4 місяці)
"Оптiмус" ТОВ, Дніпропетровськ (Сільське господарство, агробізнес)

Закрiпленнi пiдприємства: Днiпропетровська обл.: "Чортомлицьке ХПП"(ємнiсть 16 тис.тн) Нiкопольский р-н, м.Орджонiкiдзе. "Радушанське ХПП"(ємнiсть 18 тис.тн) Криворiзький р-н, смт.Радушне.
Працював з сiльгоспвиробниками всiх форм власностi : Нiкопольского,Апостоловського,Широкiвського,Криворiзького,Софiївського,Нововоронцовського та Высокопiльского р-нів.
Здiйснював планування завантаження закрiпленних підприємств,органiзовував закупiвлi зернових та олiйних культур,як на елеваторах,так i з токiв господарств,постiйно контактував з сiльгоспвиробниками, сiльгоспуправлiннями, ДХI,залучав нових поклажодавцiв.
Виконував плановi завдання по завантаженню закріпленних підприємств: "Чортомлицьке ХПП"-100%, "Радушанське ХПП" - 116%.Також здiйснював закупiвлi та вiдвантаження насiння сояшника на стороннiх елеваторах.

Освіта

Київський нацiональний економiчний унiверситет (КНЕУ)

Облiк i аудит. Економіст., Кривий Ріг
Вища, з 1995 по 2001 (5 років 6 місяців)

Знання і навички

Взаємодія з контролюючими органами Планування,органiзацiя i контроль роботи елеватора Керiвництво колективом Складання бюджету роботи складського господарства Забезпечення фiнансово-економiчної i виробничо-господарської дiя Органiзацiя закупки для виконання планових показникiв елеватора Залучення поклажодавцiв Практичнi знання роботи менеджера з закупiвлi зернових та олiйни Керiвництво ГОСТами,методами i засобами визначення якостi Виконання правил i порядку приймання та вiдвантаження продукцii Використання методiв дiлового спiлкування

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

- Активна життєва позицiя. Акуратність, чеснiсть, порядність, вiдповiдальнiсть.
- Бажання подальшого розвитку i навчання в данiй галузi.
- Можливiсть переїзду на нове мiсто роботи.
- Посвiдчення водiя,категорiя В.
- Власний автомобiль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: