• Файл

Ксения

Технолог

Вік:
34 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ім’я: Ксенія Лівадня
телефон.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 24.02.1990г.
Місто проживання: Україна, м. Ужгород
Сімейний ствтус: заміжня.
Діти: двоє хлопчиків.
Цілі:
Гармонічна реалізація всіх своїх талантів, знань, здібностей, творчого потенціалу, нестандартного мислення, здобуття нового досвіду та навичок з метою підвищення якості всіх життєвих сфер.
Досвід роботи:

• Вересень 2014 р. - сьогоднішній день - ТОВ «Новус Україна»,
Завідувачка виробництва:
- Відкриття виробничих майданчиків з нуля (підбір команди, організація робочого простору, перевірка обладнання, укладання договорів із СЕС та вет.мед управлінням);
- Планування, організація та контроль роботи м'ясних, рибних, коптильних, кулінарних цехів, пекарень;
- Контроль дотримання ТУ, ТК;
- Контроль якості продукції, що виробляється;
- Здійснення постійного контролю за дотриманням працівниками санітарних вимог та правил особистої гігієни;
- Навчання та реабілітація нових співробітників;
- Замовлення та контроль якості сировини;
- Підбір персоналу, адаптація;
- Розробка рецептур;
- Розробка та аналіз асортименту;
- Проведення опрацювань;
- Проведення інвентаризацій;
- Аналіз інвентаризаційних результатів;
- Контроль дотримання правил експлуатації обладнання;
- Організація поставок та замовлення обладнання та інвентарю;
- Організація ремонтів та ТО техніки;
- Організація та контроль дотримання правил охорони праці та пожежної безпеки;
- Облік, табелювання та грамотний розподіл робочого часу співробітників;
- Впровадження міжнародних стандартів якості;
- Проведення аудиту якості на виробництві;
- Організація банкетів.

• Серпень 2013р.- вересень 2014р. - ТОВ «Новус»,
Заступник завідувача виробництва:
- Контроль та організація роботи м'ясного, рибного, кулінарного цехів, пекарні;
- Контроль дотримання ТУ, ТК, ГОСТ;
- Здійснення постійного контролю за дотриманням працівниками санітарних вимог та правил особистої гігієни;
- Навчання та реабілітація нових співробітників;
- Планування товарного запасу та сировини;
- Повний цикл роботи з товаром (замовлення, прийом, списання).

• Травень 2013р. - Серпень 2013 р. - ТОВ «Фудмаркет», ТМ «Велика Кишеня» ТМ "Велмарт",
Завідувачка виробництва:
- Контроль за дотриманням технології виробництва, якості приготування виробів, дотримання правил торгівлі, термінів реалізації продукції, санітарних норм.
- Організація ефективної роботи співробітників;
- Підбір та навчання працівників;
- Розрахунок потреби виробництва продукції, а також необхідної сировини;
- контроль своєчасного забезпечення виробництва сировиною;
- Планування товарного запасу та сировини;
- Повний цикл роботи з товаром (замовлення, прийом, списання);
- Розрахунок калькуляцій.

• Листопад 2012р. – до серпень 2013р. ТОВ "Сабвей Сервіс", мережі "Pees Boy club" Ресторанів: "Le Cosmopolite", "Belle Vue", "Партизан".
Технолог ресторанів:
-Здійснення розробки та затвердження нових рецептур;
-Розробка меню;
-Планування та розробка заходів щодо підвищення якості продукції;
-Складання економічного обґрунтування рецептур;
-Здійснення оперативного контролю за якістю та дотриманням технології приготування страв, за виробничими процесами;
-Складання технологічної документації на продукцію (технологічні та калькуляційні карти, інструкції, акти контрольних проробок);
-Робота з постачальниками (укладання договорів, стеження за якістю та цінами);
-Здійснення постійного контролю за дотриманням працівниками санітарних вимог та правил особистої гігієни;
-Підготовка пропозицій щодо розширення асортименту та впровадження нових видів сировини;
-Проведення та аналіз інвентаризацій;
-Організація банкетів та виїзних заходів.

• Серпень 2012р. - Листопад 2012р. - ЗАТ «Миронівська птахофабрика»,
Старший інспектор відділу контролю якості:
- Організація та здійснення вхідного контролю допоміжних матеріалів;
- Здійснення виробничого контролю на всіх етапах технологічного процесу;
- Контроль якості та харчової безпеки виробленої та готової продукції;
- Ведення обліково-звітної документації за результатами виробничо-технологічного контролю;
- Контроль за дотриманням вимог техніки безпеки, охорони праці, пожежної безпеки, санітарно-гігієнічних вимог, що діють на підприємстві;
- Організація та здійснення технологічних експериментів.

• Грудень 2008 р. – квітень 2010 р. – ТОВ «Кофехаус».
Офіціант:
-приймання замовлень;
-Обслуговування гостей;
- Сервірування столів;
-Навчання новачків;
-підтримка чистоти.

• Серпень 2007 р. – жовтень 2008 р. – ТОВ «Олімп»,
Менеджер по роботі з персоналом:
- Спостереження за ринком праці, інформування керівництва компанії про ситуацію, що склалася на ринку, з кадрами та середньою заробітною платою.
- Оперативний пошук і підбір потрібних підприємству фахівців. Планування потреби у кадрах на найближчу та далеку перспективу.
- Створення кадрового резерву.
- Створення системи нематеріальної мотивації праці.
- Організація професійної та соціально-психологічної адаптації нових фахівців, організація роботи щодо їх закріплення та використання.
- Організація тренінгів, навчальних семінарів, курсів підвищення кваліфікації.

Освіта:
2007-2011рр. – Київський національний університет харчових технологій.
диплом: бакалавр харчової промисловості;
2011р.-2012рр. – Київський національний університет харчових технологій.
диплом: спеціаліст м'ясної промисловості за спеціальністю технологія зберігання, консервування та переробки м'яса.

Додатковий досвід і знання:
- створення та організація бізнесу з розробки, приготування та доставки індивідуального спортивного харчування;
- створення та організація бізнесу з доставки свіжих фруктів, ягід та овочів (до ковідні роки);
- створення та організація бізнесу з вирощування, переробки та доставки свіжого охолодженого домашнього м'яса свинини, курей, качок та перепелів ( до ковідні роки);
- створення та організація бізнесу з доставки харчових продуктів ( початок пандемії ковіду);
- створення фото контенту для торгової сторінки заморожених напівфабрикатів;
- курс з ефективного управління персоналом;
- курс з емоційного інтелекту;
- курс НЛП парктик;
- курс smm;
- авторські курси Ірини Хакамади;
- марафони Олени Бліновської;
- курс арт-терапії;
- базові курси фотографії та відеомонтажу;
- курс з косметології;
- посвідчення водія категорія B;
- вільне володіння: MS Office, базове: 1С.

Мови: російська, українська, англійська.

Особисті якості:
- креативність мислення;
- автоматичне генерування ідей;
- відповідальне ставлення до своїх службових обов'язків;
- управлінські здібності;
- прагнення до розвитку і новизни;
- організаторські здібності;
- вміння працювати в команді;
- аналітичний склад мислення;
- творчий підхід до вирішення завдань;
- комунікабельність;
- доброзичливість;
- гнучкість при вирішенні поставлених завдань;
- здатність швидко навчатися;
- врівноваженість;
- стрессостійкість;
- спрямованість на результат;
- ретельність;
- ініціативність;
- активна життєва позиція;
- непосидючість;
- екстраверт;
- натхненник.

Хобі та захоплення:
- малювання;
- психологія;
- медитативні практики;
- цвяхостояння;
- фітнес;
- подорожі;
- флористика;
- фотографія;
- кулінарія;
- здорове харчування.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: