Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 5 лютого 2023 Файл

Володимир

Юрист в орган державної влади

Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

1. Прізвище Волік

2. Ім’я Володимир

3. По батькові Віталійович

4. Число, місяць, рік народження 08.12.1988 р.

5. Контакти: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

6. Підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти
Найменування закладу освіти
Рік вступу
Рік закінчення
Галузь знань/
спеціальність/
спеціалізація
Ступінь вищої освіти
Серія та номер диплома
Київський національний університет внутрішніх справ
2005
2010
Право/правознавство/цивільно-правова
спеціаліст
МВ
№ 10042183
Національна академія внутрішніх справ
2010
2011
Право/правознавство/цивільно-правова
магістр
МВ
№ 10051521
7. Підтвердження рівня вільного володіння державною мовою
Найменування документа
Установа, що видала документ
Серія та номер документа
Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою (с2)
Національна комісія зі стандартів державної мови
УМД
№ 00016921
8. Відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах згідно з вимогами, визначеними в умовах проведення конкурсу
Число, місяць, рік
Найменування підприємства, установи, організації
Найменування посади
Короткий опис основних функцій

призначення на посаду
звільнення з посади

05.10.2009
09.02.2010
Дарницький районний суд міста Києва
Судовий розпорядник
Перевірка та забезпечення готовності залу судового засідання до слухання справи; забезпечення безпечних умов роботи суддям та працівникам апарату суду в залі судового засідання, іншому приміщенні, в разі проведення судом виїзного засідання.
09.02.2010
11.03.2010
Дарницький районний суд міста Києва
Секретар суду
Ведення первинного обліку справ і матеріалів, розгляд яких передбачено процесуальним законодавством; забезпечення зберігання судових справ та інших матеріалів; розкладка розглянутих справ відповідно присвоєних номерів; ведення номенклатурних справ суду.
11.03.2010
28.01.2011
Дарницький районний суд міста Києва
Секретар судових засідань
Здійснення судових викликів та повідомлень, у справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлення заявок про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, підготовка копій відповідних судових рішень; здійснення оформлень та розміщення списків справ, призначених до розгляду; фіксація судових засідань
28.01.2011
22.09.2011
Дарницький районний суд міста Києва
Помічник судді
Підбір актів законодавства та матеріалів судової практики, необхідних для розгляду конкретної судової справи; участь у попередній підготовці судових справ до розгляду, в оформленні судових справ, за дорученням судді підготовка проектів судових рішень, запитів, листів, інших матеріалів, пов'язаних із розглядом конкретної справи; контроль своєчасності надсилання копій судових рішень.
22.09.2011
12.03.2012
Дарницький районний суд міста Києва
Старший секретар суду
Організація та забезпечення належної роботи канцелярії суду; розподіл обов'язків між працівниками канцелярії суду, контроль виконання ними функціональних обов’язків, а в разі службової необхідності внесення пропозицій про їх перерозподіл; забезпечення планування роботи, належний рівень трудової дисципліни, ведення в канцелярії суду діловодства; організація прийому, реєстрації та розподілу вхідної кореспонденції суду.
12.03.2012
03.07.2014
Дарницький районний суд міста Києва
Помічник судді
Підбір актів законодавства та матеріалів судової практики, необхідних для розгляду конкретної судової справи; участь у попередній підготовці судових справ до розгляду, в оформленні судових справ, за дорученням судді підготовка проектів судових рішень, запитів, листів, інших матеріалів, пов'язаних із розглядом конкретної справи; контроль своєчасності надсилання копій судових рішень.
04.07.2014
18.11.2014
Міністерство охорони здоров’я України
Головний спеціаліст відділу юридичної експертизи нормативно-правових актів Юридичного управління
Перевірка відповідності законодавству і міжнародним договорам України проєктів наказів та інших актів, що подаються на підпис керівництву Міністерства; участь у розробленні проєктів нормативно-правових актів з питань, що належать до компетенції Відділу
19.11.2014
19.01.2016
Головне управління Державної казначейської служби у м. Києві
Заступник начальника управління – начальник відділу правової експертизи та договірної роботи Юридичного управління
Керівництво роботою Відділу, розгляд документів щодо виконання рішень про стягнення коштів з рахунків, на яких обліковуються кошти державного та місцевого бюджетів,або боржників; юридична експертиза документів на безспірне списання коштів.
19.01.2016
16.06.2017
Головне управління Державної казначейської служби у м. Києві
Начальник Юридичного управління
Керівництво роботою Управління, контроль та координація його роботи, забезпечення виконання покладених на Управління завдань і функцій, здійснення раціонального та ефективного розподілу функціональних обовязків працівників Управління.
19.06.2017
30.04.2021
Державна казначейська служба України
Директор Юридичного департаменту
Керівництво роботою Департаменту, організація, забезпечення та контроль виконання в установлені строки доручень керівництва, дотримання працівниками Департаменту вимог регламентуючих документів, участь у розгляді проєктів нормативно-правових актів, підготовлених самостійними структурними підрозділами, іншими органами державної влади, розгляд звернень фізичних та юридичних осіб, контроль за дотриманням працівниками Департаменту трудової і виконавської дисципліни
11.07.2022
Теперішній час
Головне управління Державної казначейської служби у Київській області
Начальник відділу правової експертизи та договірної роботи Юридичного управління
Керівництво роботою Відділу, розгляд документів щодо виконання рішень про стягнення коштів з рахунків, на яких обліковуються кошти державного та місцевого бюджетів,або боржників; юридична експертиза документів на безспірне списання коштів. Розгляд заяв та звернень юридичних та фізичних осіб, адвокатських, депутатських запитів.
9. Додаткова інформація: досвідчений користувач ПК, знання оргтехніки, машинопис - 300 знаків на хвилину.
Відзнаки: 2011 рік – Грамота Голови Дарницького районного суду м. Києва, 2012 рік – Подяка Голови Дарницького районного суду м. Києва, 2013 рік – Подяка Голови ради суддів загальних судів України, 2018 рік – Подяка Державної казначейської служби України.
У 2014 році пройшов курс підвищення кваліфікації в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників юстиції на тему «Правотворчість. Питання нормопроектувальної техніки».
У 2019 році прослухав в Інституті підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України повний курс загальної короткострокової програми «Самоменеджмент сучасного керівника. Алгоритм продуктивного мислення».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: